dimecres, 6 d’octubre del 2010

"Los Tres Mosqueteros" ... amb la butxaca plena

Política
Nomen assegura que denunciarà deu casos de corrupció del Govern
Després de la reunió amb Bartumeu, el líder d'ApC diu que el Govern descarta una convocatòria immediata d'eleccions anticipades
Currently 7.75/10


DdA/Agències - Andorra la Vella - 06/10/2010

Els consellers d'ApC surten de la reunió. A.R.
La reunió celebrada avui entre el cap de Govern, Jaume Bartumeu, i els grups d'ApC i el PS ha servit per confirmar la manca de sintonia mostrada en els darrers dies i escenificar la impossibilitat del govern d'unitat. Eusebi Nomen (ApC) ha assegurat que denunciaran deu casos de corrupció que afecten el Govern.

La reunió, en què hi han pres part els consellers d'ApC, l'executiu i membres del grup parlamentari del Partit Socialdemòcrata, ha servit perquè el Govern hagi comunicat a ApC que rebutja l'oferta d'un executiu d'unitat i deixés clar que no hi ha la intenció de convocar eleccions avançades de forma immediata, segons ha explicat Nomen en sortir (Bartumeu no ha fet declaracions). A banda de parlar d'aquestes qüestions, però, Nomen ha estat concloent en afirmar que "seguirem denunciant els actes de corrupció que estem veient al Govern". El líder d'ApC, que en el passat Consell General va demanar explicacions al Govern per dues qüestions que creu que no s'ajusten a la llei (unes adjudicacions directes i el nomenament del secretari general de l'executiu, Alexandre Cucurella, com a funcionari), ha explicat que "podem parlar de deu casos més de corrupció i els anirem exposant quan toqui de forma documentada. Els anirem traient de forma clara, contundent i concreta en les sessions de control" al Govern en el Consell General. "Els casos que vam esmentar al Consell no són aïllats", ha finalitzat. El president del grup parlamentari d'ApC ha declarat, a més, que en la reunió que han mantingut "ens han confirmat que no ens deixaran accedir a tots els moviments que està fent el Govern dins de l'Administració; i ho denunciarem perquè no es pot anar per aquest camí, perquè s'ha d'acabar aquesta visió d'Andorra i de governs de partit de donar privilegis als seus".

Sobre el caire de la trobada amb Bartumeu, el conseller general d'ApC ha indicat que "ha estat carregada de negativitat i molt dura". Ha afegit que "ens ha contestat que rebutja de ple el govern d'unitat perquè diu que tres consellers volen fer que catorze modifiquin el programa electoral". Respecte la petició d'unes eleccions avançades de forma immediata, Nomen ha deixat clar que Bartumeu no ho preveu i ha comentat que "el cap de Govern vol entre sis i set mesos per fer la posada en escena del circ electoral del PS. Està convençut que tindrà la majoria absoluta i farà qualsevol cosa per obtenir-la, per sobre dels interessos del país si cal. El partit s'ha imposat al Govern", ha conclòs.

Respecte de la reforma fiscal, una de les qüestions que el Govern vol tirar endavant abans de convocar eleccions, el líder d'ApC ha indicat que "ja vam dir que amb la llei de l'IVA no estàvem d'acord i que altres lleis podrien veure la llum, però el millor pel país són les eleccions anticipades de forma immediata".


Compartir:
7 Comentaris
Dimecres, 06 d'Octubre de 2010 15:53 Enviat per Merix

Al Sr. Nomen denunciam corrupció? dons que comenci a explicar per que el van fe fora de Exade a Barna. Als Señors de APC (a per la cadira) a mi no me la venen.
Dimecres, 06 d'Octubre de 2010 15:49 Enviat per ingressa el teu nom...

Jo espero que es destapin tots els casos de corrupció. Tots! No únicament els que puguin implicar a membres del govern.
Dimecres, 06 d'Octubre de 2010 15:21 Enviat per de sherwood

jajaja Robin hood. A qui has robat tu? els funcionaris tenen un sou fix, alk (ja ho deia ahir aquell xupatintes que presentava no se quin informe). Son andorrans, doncs amb una estabilitat al pais i amb arrels i potser avals familiars. Tot això facilita l'obtenció de credits que a d'altres persones potser els hi es mes dificil obtenir. Es molt facil parlar i difamar gratuitament. Esperem que en Nomen aporti dades concretes.
Dimecres, 06 d'Octubre de 2010 15:12 Enviat per nora

Sr. Nomen espero que mostri a tot el país qui són aquestes persones que han obtingut plaça. Si investiga al Departament d'Educació allí ni trobarà molts. Sr. Bartumeu crec que serà el cap de govern que molta gent s'ha arrepentit de votar-la. Jo en sóc una. Sius plau marxi i torni a l'abogacia que segur que li funcionara millor.
Dimecres, 06 d'Octubre de 2010 15:06 Enviat per Robin Hood

Corrupció Andorra??? no pot ser..........Corrupció al Govern??? no pot ser.................. Corrupció als Comus??? no pot ser............... ..........Corrupció a la Policia??? no pot ser.............................................. S'hauria de començar a esbrinar el nivell i ritme de vida de molta gent, i encara més de funcionaris amb risc de caure a la temptació. Perquè tants Ranger Rover, Ferraris, Cayenne, Camping Car, Propietats Andorra i Xalets a Miami Platja. NO POT SER!!!!!!!!!!!!!!
Dimecres, 06 d'Octubre de 2010 14:51 Enviat per positiu

Sis o set mesos, per que fer?. Per col.locar mes inutils. Encara que ja ni han alguns que es comencen a buscar una sortida. 6-7 mesos mes sense fer res, això es el que volen? per preparar la seva campanya? abans que algu pugui treballar pel pais. Eleccions ja¡¡¡¡
Dimecres, 06 d'Octubre de 2010 14:42 Enviat per Sílvia

El Sr. Batumeu ens va vendre una moto, la segona jo ja no la compro

1 comentari:

  1. Declaracions, denuncies, comunicats, esmenes, tribunes.
    El POBLE, ja esta fart del show de l’oposició.
    L’enveja no els deixa veure més enllà de un pam de nas. Vist des fora ningú entén els canvis de camisa o etiqueta.
    El PLA passa a anomenar-se CR i ara volen dir-se PRA.
    CR, Coalició Reformista, de què. Són els mateixos des de fa 14 anys i ara volen reformar?. Va homes això no so creu cap ciutadà.
    La darrera sessió de consell va ser la més patètica i denigrant que s’ha pogut veure. A què juguen?.
    Pareu de marejar i portar la ruïna al Poble. Els que tenen que dimitir sou vosaltres.

    ResponElimina