dimecres, 5 de desembre del 2012



És un visionari el Cònsol d'Ordino?.
Quant el Sr. Espot va expressar a la ràdio la seva voluntat de legalitzar els puticlubs al país no anava pas equivocat. Només volía que totes les imposicions, pífies i errades (llegir cagades) dels nostres governants fossin legals.

Cagade nº 1:
El contracte amb la empresa americana Monitor que havia de portar inversors ha fet fallita i el nostre Cap de (des)-Govern surt a elucubrar donant excuses. Un milió doscents mil euros en orris (1.200.000). Paga la padrina. Aquí no passa rés.

Cagade nº 2:
La campanya turística d'aquest hivern ha estat contractada amb una de Barcelona i tant frescos.. Els empresaris del País que es fotin. Aquí no passa rés.

Cagade nº 3:
Amb excuses de mal pagador, ara l'executiu, en l'afer del heliport que volía construir al patapou, ens explica que els tècnics francesos diuen que el lloc no és adequat per vols instrumentals. I dels accessos dels viatgers, camions de combustible, emergències, duana, etc.?. D'això no sen parla.
En qualsevol cas la bona notícia és que l'heliport no s'instalarà al Patapou. Contents els veïns i emprenyats el comissionistes.
Quant a costat l'informe dels francesos?. Aquí no passa rés.

Cagade nº 4:
Les aportacions dels funcionaris que s'han fet a la caixa general per les pensions han desaparegut.
On han anat a parar?. Aquí no passa rés.

Cagade nº5:
I la cass?.La transparència, opaca ,i les intoxicacions per part del seu suposat director i des de l'executiu és molt preocupant. Els cotitzants volen sapiguer com esta la caixa i connèixer les inversions que s'han fet.

Cagade nº6:
La suposada llei d'inversió estrangera i les residències passives. Un desgavell a gust del ministre de torn i dels lobbies que no volen la competència d'estrangers.

En resum tenim un des-Govern perdut, prepotent, dictador i que no sap o no vol veure lo que els ciutadans necessiten i volen.

Aquí no passa rés (segons lo Govern).

Bones festes

Tags: Andorra,Pirineus,Monitor,Patapou,Cass,Pensions, inversió estrangera,campanya turística,