dimecres, 17 de febrer del 2016

Febrer de 2016

Cap on anem?
Desídia : Després de 7 anys es vol jutjar, al desaparegut ex marit de la Dra. Bruni per emportar-se la filla i-legalment del país quant estava interna a la Gavernera i sota la tutela de Govern andorrà . Vergonyosament la Dra. va estar un temps empresonada per decisió de la «justícia andorrana».

Baixada de pantalons/fandilles : La Batlle Moreno, familiar de l´actual director de la policia Sr. Moreno, en el marc de l´investigació de l´anomenat cas Pujol/Andbank/Bpa, deixa que una fiscal i un jutge espanyols juntament amb un advocat també espanyol que actuava com a secretari judicial qüestionin a uns residents andorrans dins de la mateixa Batllia, i en Castellà. Ella fot el camp durant els interrogatoris i me lavo las manos. Ho podeu comprovar en l´enregistrament vídeo. Si us deixen.

Decisió fora de lloc : Perquè, la Batlle Mingorance, ordena desencriptar els comptes numerats i enviar les dades als espanyols fent un pas més per carregar-se el ja ben tocat sistema bancari quant les empreses de valuació bancàries tornen a explicar/intoxicar que Andorra està en risc?.
També, la mateixa Batlle amb la seva prepotència manté a la presó de la Comella i sense cap judici al Sr. Miquel, un ex d´una caixa amb nom estranger i desprès juntament amb la família Cierco, fundador del BPA. I la presumpció d´innocència?.

El Show : El judici al funcionari de policia Sr. Prados, que no ha estat condemnat, que va estar 2 anys a la presó per suposat contraban i acomiadat del cos d´Ordre i que ara segons sentència judicial Govern haurà de pagar tots els sous no abonats.

A dit : El nou ministre Sr. Âlvarez, vol impedir a una empresa espanyola l´implantació d´una clínica de fertilitat al país amb elucubracions dignes del segle de l´inquisició assenyalant que el Copríncep Bisbe es pot enfadar.

Correus : Desprès de 12 anys no sabem rés del cas de les contrasenyes de l´Sta i de la denuncia presentada per l´Encampadà Sr. Cabot. Han arribat a un acord la fiscalia i la representació del denunciant?.

Descontrol : No coneixem tampoc com està l´afer de l´escandalós control de les comunicacions telefòniques als periodistes del Diari d´Andorra, Srs. Poy i Solanelles. Tràfic que des de Batllia i Fiscalia van muntar per conèixer qui donava informació al diari. La Batlle Moreno, la que va manar el control, va ser amonestada i aquí no passa rés. Segons les fonts consultades un dels afectats, el Sr. Solanelles mitjançant el seu advocat Sr. Silvestre haurien fet una demanda a Estrasburg.

Canvi de lloc : Han passat uns quants mesos i tampoc es parla i no se sap rés de la denuncia interposada per la directora de la Duana per la suposada desaparició de la seva agenda de treball i de l´empresonament, per una nit, del duaner Sr. Janer. Cal recordar que el Diari Bon Dia va publicar un Sms del duaner on explicava haver suposadament trobat una agenda amb informació interessant. Poder la batllia i fiscalia em sabem alguna cosa.

Més gent : Darrerament, el Consell Superior de Justícia acaba de crear un departament gestionat per dos Magistrats, el Sr. Borrell i el Sr. Cousteaux, per vetllar pel bon funcionament de la justícia andorrana. Sic.
A les hores que han fet fins ara i que fan al CSJ?. No haurien de ser ells els vigilants i garants dels drets de tots els andorrans?. I a més que se sàpiga, el seu president Sr. Casadevall no és ni advocat.
Una fiscalia anticorrupció, inexistent avui, és la que hauria de vigilar i controlar però semble que no hi ha cap interès. Per cert, del fiscal Alberca que apareix al BOE d´Espanya com a venedor de pisos, se sap si té la carrera de dret?

Ara no toca : En el cas dels traspassos de diners de la família Pujol passant d´ANBANK al BPA, esquitxant el Sabadell, els ingressos d´altres «clients» que segons el vídeo del canal espanyol La Sexta, com a mínim ho haurien negociat, Govern nega informació sobre l´afer amb la conseqüent por i trastorns de salut de tots els empleats i dels impositors estalviadors del BPA que no saben encara avui que passarà amb els seus diners i llocs de treball.
A ben segur que alguna altre entitat bancària del país en sortirà beneficiada.

12.000 € : Amb tots els lletrats andorrans que tenim al país, Govern contracta un espanyol, el Sr. Torrejón per posar «ordre» i continuant amb la política «d´obertura econòmica» iniciada ja fa anys durant el govern del Sr. Fornè quant es compraven els viatges oficials a una agència de viatges estrangera.
Vent : El serial de l´heliport ens mostra el poc caràcter i empenta de l´actual executiu. Del Patapou passant per la Comella cap a enlloc. Volem que el país avanci o quedar-nos a l´edat de pedra?.

Poca delicadesa : La que han demostrat des d´Encamp els Honorables Cònsols apujant-se el sou just en la primera sessió de Comú copiant l´idea dels antics Cònsols Sr. Alís, Sra. Gil i Sra. Marín. Reflexió feta, però, van abandonar la seva pretensió.

Incomprensible : Com es poden pagar més de 6.000.000 € per la gestió del fons de vellesa de la CASS?.

L´interès general del tots els ciutadans té que passar per davant dels interessos particulars i ja fa temps que al país semble que això no succeeix. Els elegits no tenen carta blanca i ho han estat per treballar i avançar. 

Tranquils que la Sra. Marsol maquillarà l´avinguda de l´Enclar amb un ARCO de TRIUNFO i així els nostres visitants creuran que Andorra va Bien.