dimarts, 21 de juny del 2011

Descontrols i/o corrupcions


Ja fa dies que corria el rumor sobre certa farmàcia d’Encamp que suposadament traficava a través de la xarxa Internet amb productes il-legals.
Una altre taca per el País. I no paren.
Que fan a la Duana?. On són els controls d’entrada i sortida?. Si la farmàcia venia productes suposadament il-legals els havia d’importar i desprès exportar. L’ ex capellà ara Director i cunyat de la Batlle Moreno no ha vist rés?. Els seus subordinats l’han espifiat?.
Volem pensar això i no una altre cosa.

I l’article del Sr. Nomen al Diari d’Andorra no té desperdici. “La STA piratejava els senyals de les televisions estrangeres”. Va ser amenaçada per varies empreses/organismes i va signar un reconeixement de deute de varis milions. Avui es parla de 8.000.000.€. Una aberració. RTVASA esta en fallida tècnica i els treballadors inquiets, SOM ens cobra lo diners que llença amb els rebuts de les comunicacions. Ja n’hi ha prou.
Com podia un organisme, parapública, o sigui de Govern deixar que els de l’empresa de comunicacions fotessin lo que els hi dongués la gana?.
SOM per una banda inverteix en canals que no se'ls mira quasi ningú (de la TDT aprofitables 10 sobre 27), en els canals de pagament que ofereixen amb la fibra i mentres tant enfonsant a RTVASA.

Masses interrogants.

dilluns, 20 de juny del 2011

Hi ha control dels aliments i begudes?

COMPONENTS QUÍMICS DE LA GASOSA SANMY
    http://www.sanmy.es/ (en venta al país)

A part d'aigua “tractada” conté els 3 additius següents :

El E954,
la sacarina, es el más conocido y de mayor poder edulcorante. Está prohibido en Francia y Canadá. En Estados Unidos es obligatorio hacer constar en las etiquetas de los productos que la contengan que éste aditivo es nocivo para la salud. Aunque hasta ahora no se ha podido demostrar científicamente se dice que puede provocar cáncer en las personas que lo toman y en sus descendientes. En ratas de laboratorio provoca cáncer a dosis altas. Su uso está contraindicado en niños menores de tres años y embarazadas.


El E952,
el ciclamato, es 30 veces más dulce que el zúcar. Según la Organización Mundial de la Salud puede producir cáncer y mutaciones. Produce también alergias. Los ciclamatos están prohibidos en los Estados Unidos, Japón, Inglaterra y Francia. Su uso está contraindicado en niños y embarazadas.


CITRATO SODICO,
Se puede utilizar al 3.13% o al 3,8%, se utilizan los dos sin ningún problema. Si va a tardar mucho tiempo utilice dos ampollas para realizar autohemoterapia, el riesgo de coagulación será minímo. Los más experimentados utilizan una sola ampolla independientemente el volumen de sangre extraída. El sistema Airtrap le ayudará a no tener problemas.?

Quina legislació permet la venda d' aquestos productes?.