dilluns, 19 de novembre del 2012

RCP S.L.

República de Corruptolándia dels Pirineus S.L.

Confirmada la corrupció al País pel periodista del Diari d´Andorra Sr. Solanelles.
Després de les intervencions dels telèfons d´ell mateix i del Sr. Poy per la conflictiva batlle Moreno a la qual varen conservar en el càrrec i de l´afer andorra.ad que no sen sap rés, ara es l´abast de tothom un tema que ja corria pel País: Les enveges i la guerra dins del mateix cos policíac. 

Les il·legals escoltes a funcionaris de policia, advocats i altres destapa la corrupció digna de una república bananera.
Impedir fer certes rondes a funcionaris i fer-los tancar els ulls, així com amagar certs comisos per tal de protegir a funcionaris és molt greu.

Les mateixes informacions publicades pel diari demostren que funcionaris corruptes, sigui de Batllia, Fiscalia o Policia passen informació al periodista.

Quants telèfons de usuaris estan punxats?. Es pot confiar en la justícia?. A la vista de les informacions aparegudes no existeix la intimitat de les comunicacions i la justícia calla.

La millor opció per tal de garantir una justícia legal i neta és el canvi. Un director de policia extern al cos i poder de fora del País, i una Batllia/Fiscalia controlada per persones que no tinguin un “mort a l´armari”.

Amb un govern per tothom i no només per quatre, amb visió de futur, canvi de model econòmic i ganes de treballar Andorra pot tirar endavant.

Tags : Andorra, policia, batllia, govern fiscalia, corrupció, escoltes telefòniques.