dilluns, 19 d’octubre del 2015

I ara qué?

Els màxims accionistes de banc BPA exigeixen

365 milions d´euros

La família Cierco presenta una reclamació administrativa contra lo Govern I l´Inaf

El principi del final?

El sistema financer andorrà tocat de mort

Està, presumptament, clar, que s´ha actuat malament o no s´han fet les coses com caldrien. Tant per part del banc com per part dels organismes implicats que tots sabem.

Anem a pams. Si una empresa no va bé el culpable n´és el director o propietari per no controlar el seu negoci. Ara bé, ha actuat malament lo banc?. D´una banda si ens fiem de la premsa i de les poques dades oficials, així com una gravació de vídeo del canal La Sexta TV espanyol, semblaria que si. D´altres fonts creuen que han actuat dins de la legalitat (andorrana). Dos (2) ex Caps de Govern ho defensen. Lo Bartumeu i lo Fornè. L´un defensa la família i l´altre lo banc,

La nota del FINCEN, el corre cuita de Govern, i el no fer rés de la Fiscalia ha portat als propietaris, treballadors, impositors i tots els andorrans cap a una incertesa i mala maror i una ràbia no continguda cap els mandataris.
Perquè si ja existien 2 processos en marxa i el mateix banc havia denunciat irregularitats lo Govern va actuar com tots sabem?.
Per acabar d´adobar-ho perquè l´executiu nega informació als grups polítics i als ciutadans?.

I més encara, quant la Batle instructora, que no val la pena anomenar i que es creu totpoderosa, mana desencriptar tots els comptes numerats, desxifrar noms, etc. i enviar-los a Espanya, decreta la mort del sistema financer que tots sabem com s´aguanta. Els diners de estalviadors que l´únic delicte delicte ha estat portar 20 ó 30 mil € durant anys d´estalvis, pagaran per els delinqüents que han robat, els impositors més «legals» marxaran i ningú més, a part dels «grans» portara diners al país. Si els sistema estava tocat ara amb la diligència de la Sra. Batlle, encara més.

S´ha escrit molt sobre els treballadors del banc i dels impositors però no es parla de la resta de mortals que vivim al País. Com es i qui pagara la factura de l´auditora http://www.pwc.com/ i l´indemnització que demana la família Cierco en el cas que arribi a terme, si algun ocupa de les cadires de tot l´edifici de les columnes els hi dona la raó?.


Enllaços : 
 

Sin policías corruptos en el caso de Gao Ping



¡REVELADOR Y EXPLOSIVO! Ex-comisario reveló todo sobre Cabello y el Cartel de los Soles (+Video)



El escándalo BPA: el caso de Norman Puerta, ex comisario del CICPC acusado de lavar dinero




Las imágenes que prueban las prácticas ilegales de la Banca Privada de Andorra


http://www.lasexta.com/programas/sexta-columna/como-seduce-banca-andorrana-grandes-fortunas_2015032700446.html


Tags : 
 
BPA, Ramon Cierco, Higini Cierco, Govern Andorra, Fincen, Fiscalia Andorra, Batllia Andorra, Bancs Andorra, Euros, Dòlars, Rentat de diners, Rússia, Xina, Estats Units, Policia, FBI, Interpol, Guàrdia Civil, Josep Miquel Pau, ANDBANK.