dilluns, 26 de març del 2012

Desmemoriats o prepotents


Desmemoriats o prepotents?

L'extrema i rància dreta andorrana ja ha decidit. Els ESTRANGERS tindràn que esperar vint anys per obtenir lo passaport. Que s'han cregut aquestos?. Si no els hi agrada que fotin el camp!. No els necessitem!.
La integració passa per treballar i callar. On tindrán la protecció social que tenen a casa nostra?.

Una majoría de vells i menys, andorrans de la dreta rància i prepotent no recorda d'on ve i com és que ara és lo és.
Aquesta gent que abans guardava vaques i cabres o bé feia contraban, ha arribat desprès de fins i tot de passar gana algunes vegades a circular amb cotxes de luxe, viure en xalets, comprar casetes a la Costa Daurada i a explotar als inquilins dels pisos que tenen llogats edificats molts amb els diners entrats sota la poca vigilància de les autoritats i forats de les duanes dels dos veïns.

No recorden o no volen, molts d'ells, que desprès d'haver treballat a França o a Espanya, que la seva situació és deguda als enprenedors ESTRANGERS que vàren arribar al País,dels ESTRANGERS que picaven pedra, dels ESTRANGERS que feien carreteres, dels ESTRANGERS que treballlaven fin 14 hores en els primers magatzems i sense dia de descans.Aquestos ESTRANGERS feien i fan la feina bruta que no volen los SENYORETS.

L'actuació estelar de 4/5 grupets per tots coneguts amb activitats dites bancàries o de importació/exportació a fet i fa encara, vergonya. Fins a portar la Guàrdia Civil a la frontera i rebre amenaces del Copríncep Sarkozy.

Han portat lo País a una bancarota, la credibilitat del País per sota mínims i als treballadors a l'atur. Tot per la poca i dolenta actuació de governs anomenats lliberals.
On són els diners recaptats duran l'època de les vaques grases?.

El legat de túnels i rotondes fantasmagòriques ha deixat un gran deute per les generacions futures.
La caixa de la CASS (la anomenada caixa andorrana de seguerat social) s'ha convertit en la Inseguretat Social i fins i tot el seu director no hi creu. No han entès que la CASS no ha de ser un negoci i sí una protecció per els ciutadans i es clar una empresa ben gestionada i auditada.

Els bancs augmenten les comissions per l'ús de la targetes de crèdit/dèbit, abans j'ha ho havien fet per la possesió, i no inverteixen al País. Ho fan fora. Això vol dir que no hi creuen?.

Amb un deute global de +- 1.500.000 .000 € ja està clar qui és qui mana al País. Govern sota les directrius dels bancs esta lligat de mans i abans de fer qualsevol cosa tés que demanar el parer als jefes que tenen els diners.

Merde (llegir amb l'idioma de Robespierre)

Tags :  comissions,amiguismes,corrupció,dreta andorrana, govern andorra, cass, inversions, fallita, bancarota, pirineus, neu, ski, especulació, bancs,blanqueig,import export,treballadors,vacances,estrangers