dilluns, 26 de novembre del 2012

RCP, S.L. 2

Si en teníeu dubtes la corrupció continua ...
".. Espanya va alertar que l’ordinador de les escoltes policials s’havia esborrat
Dos investigadors de l’Estat veí van recuperar 256 arxius anteriors a la reinstal·lació del sistema
... El formatat es va fer a les 21.12 hores del 23 d’agost del 2010. Des del 8 de juliol anterior hi havia obertes diligències prèvies per intentar aclarir per què hi havia línies telefòniques interceptades. Les punxades s’havien descobert el 12 de maig del mateix 2010. El material informàtic que es va comissar, amb el disc dur de l’ordinador Roma com a element principal, no va ser requisat per la Batllia fins a l’abril del 2011 ...
... En concret, es determina que el sistema Windows NT 4.0 es va reinstal·lar en data 23 d’agost del 2010. Dotze minuts després de les nou de la nit. A partir d’aquí també s’estableix que l’equip denominat Roma està habilitat per gravar 25 canals. I que des del juliol del 1998 s’haurien fet multitud de gravacions associades a cadascun dels canals ...
... Les gravacions guardades a les cintes s’haurien realitzat en diferents períodes entre el 1999 i el 2007, segons l’informe emès pels dos policies espanyols que es van traslladar al país i que forma part del sumari que s’està instruint contra persona desconeguda per la interceptació de comunicacions que podria constituir un delicte major d’escoltes il·legals."

El mateix mitjá de informació ( http://www.diariandorra.ad/index.php?option=com_k2&view=item&id=21569&Itemid=380 ) deixa clar que a la Batllia i/o al Servei d´Ordre, existeixen forats. Funcionaris corruptes que passen informació al Sr. Solanelles.
La imatge que s´esta donant a fora del País és la de una podrida dictadura república bananera. Aquesta corrupció dins dels cossos d´ordre i de justícia és lo pitjor que pot passar a Andorra, a part de la crisis econòmica. La credibilitat a Europa es troba als límits i a ben segur que no ajudarà gens a signar acords.
Mentres tant Fiscalia calla i no piula. Que se sàpiga lo fiscalet venedor de pisos no mou fitxa. Perquè serà?.
Ha llegit el Cònsol d´Ordino lo diari?. No cal legalitzar la prostitució. Lo País és des de fa temps una casa de barrets!.

Tags : Andorra, policia, batllia, govern fiscalia, corrupció, república bananera, escoltes telefòniques.