dimarts, 19 d’abril del 2011

Denuncies rebudes



vol que li parli del camí del es pardines, el carrer de sant miquel i la
bordeta a la partida de montalari?

- A la partida de Montalarí (passat Sant Romà de la Bons) trobareu una borda que es va construir ara fa més de 2 anys. La borda és propietat del fill del Sr. Cònsol d'Encamp, Miquel Alis Suolié i no està recoberta de pedra tal i com ordena el reglament d'aquest tipus de construcció. Canta com un lliri. A tothom se li ha obligat adequar i refer les bordes menys a l'aquest petit cacic.
- El C./ de Sant Miquel, situat a Encamp, ha estat parcialment privatitzat.
Abans es podia passar amb vehicle ara no, a causa d'un pirulo. Sap qui hi viu?, Sr. Miquel Alis Font, Cònsol d'Encamp. És un escàndol, s'ha privatitzat un tros de carrer impedint el passatge sense cap raó de força major o raonada.
- El camí de les Pardines és un lloc on molta gent hi va fer esport, caminar, passejar, bici.... sobretot ara que comença el bon temps. Hi ha una barrera que impedeix el trànsit rodat de motocicletes i vehicles, PERÒ hi ha una excepció, la família del Sr. Miquel Alis, Cònsol d'Encamp que tenen la clau de la barrera i transiten tot sovint, són els únics. Tenen uns terrenys a un lloc que es diu la Molina i els senyors no hi poden arribar a peu van amb els jeeps. Aquest és un altre abús protagonitzat per la mateixa persona.
Espero que li sigui útil la informació, veurà que tota es pot contrastar.
Sort.”




---
"Els veïns d’El Bon Repòs reclamen el pagament de les indemnitzacions
Els veïns del bloc destrossat per la caiguda d’un roc de grans dimensions reclamen al Govern i al comú que els pagui els 223.000 euros dels desperfectes
Catorze anys des que van tenir lloc els fets i més d’un i mig des que el Tribunal Superior va emetre una sentència ferma i---!



---
ELS ADVOCATS RETREUREN LA GRAN LENTITUD DE LA JUSTÍCIA
"Portar a la Batllia els impagaments de salaris pot esdevenir una autèntica marató judicial la meta de la qual, en molts casos, ni s’arriba a albirar. I és que la lentitud del procediment és exasperant, com destaquen els dos advocats especialitzats en l’àmbit laboral consultats pel Diari.
Un assalariat que comenci a percebre amb retard el sou o que directament no el cobri té una primera opció amb una denúncia a Inspecció de Treball, tot i que el lletrat Xavier López entén que no sempre és adequada, ja que “en cas que se sancioni l’empresa pot acabar perjudicant el mateix afectat”. Recórrer a la justícia, ja sigui presentant o no la carta de desestiment, és la segona alternativa però també el primer pas d’un camí llarg. “Un procediment laboral mitjà té entre vuit mesos i un any de durada”, apunta López, que té clar que aquests casos “són autèntics drames perquè a la gent li costa molt acceptar que trigarà molt de temps a cobrar”.