dilluns, 16 de maig del 2011

Turbulències


45 dies desprès de les eleccions del 3A tothom espera canvis. Arribaran?.

No crec que els reciclats d'altres partits ara anomenats Demòcrates per Andorra disposin de una vareta màgica.
Amb les diverses ideologies existents en el grup, sense el pressupost per ells mateixos no votat, i amb la crisis versus decadència en que estem actualment ho tenen molt difícil.

El Poble s'ha cregut les paraules del Cap, el va votar majoritàriament, i ara esperem canvis i que la situació millori.

El derrocat Govern del PS va pecar de manca d'informació, de escoltar poc al ciutadans i de massa confiança. Ara es critiquen interiorment uns als altres. Les parròquies d'Andorra la Vella i Encamp han estat governades per Socialdemòcrates i en les properes eleccions no ho tenen gens clar degut a les polítiques dictatorials dels dos Cònsols.

Un deute tan important que actualment es situa en uns 1.500.000.000 d'€ entre Comuns i Govern és molt dificil anar endavant. El mins benefici que puguin fer se l'emporta el banc. El vertader poder del País. El mateix poder del talonari de xecs que usa la justícia. Si tens un compte en verd segur que guanyes un plet. Si el tens vermell no cal que continuïs que segur que perdràs.

Un País de 70.000 habitants no pot aguantar 8 administracions i un nombre tant elevat de funcionaris. Tampoc pot quedar aïllat enmig d'Europa i necessita arreglar els impostos/taxes, la llei d'obertura d'empreses estrangeres sense impediments i que els prestanoms (la majoria advocats) no s'enriqueixin i es saltin la llei.
Quantes empreses s'instal.larien al país i tinguéssim una seguretat jurídica. Andorra sempre  a parat la ma i ara la té que donar.

Prou abusos, amiguismes i endavant.

Tags : andorra la vella, encamp, govern, ps, da, crisis, bancs, administracions, millions