dissabte, 3 de desembre del 2011

Rien ne va plus!. S´ha acabat la reflexió i a dormir.



La maratò de les 10 hores de teatre a punt de començar
De 9 del matí a 7 de la tarda
Lloc: Els Comuns andorrans

Els 7 actors principals i els seus ajudants aspirants a okupes de cadires/sofàs i amb la camisa canviada i ben neta (?), ja fa dies que  fan publicitat, reunions, porta a porta, entrevistes als diaris i debats de ràdio i tv. 
Uns amb educació i altres molt agressius, han presentat els seu corresponent guió. Els possibles espectadors (22.381) dels diferents teatres hauran de decidir quin és el millor o qui és el més wuapo/a.

Uns, un porcentage elevat,  per tal de no anar  al teatre ja ha passat per l´edifici de les colummnes. Altres mostraràn mocador blanc i la resta s´en en fot. Total per a qué? diuen en veu baixa.

Avui dia 4 de desembre de 2011, i encara sense neu, coneixerem a partir de les 7 de la tarda qui agafarà la direcció dels diferents teatres comunals. Seran 7 Srs. Directors  amb ajudants i assessors que diuen que arreglaràn lo desgavell. Deu ens agafi confessats.

Surti qui surti, a part de tenir-ho molt difícil tindrèm que esperar 4 anys per veure si ho han fet bé o no. Això si no dimiteixen abans per anar a ocupar una altre cadira.

*** Personatges amagats i fora de circulació durant un cert temps han aparagut en algunes parròquies!.





3 de desembre de 2011

Jornada de reflexió

Tags : Eleccions comunals Andorra 4 de desembre de 2011.
          Andorra la Vella, Encamp, Canillo, Ordino, Sant Julià, La Massana, Escaldes