dissabte, 19 de febrer del 2011

Un altre escàndol embruta el País


  Video Mossos d´Escuadra

Eritoproetina
http://www.diaridegirona.cat/tema-dia/2011/02/19/jutjat-dolot-investiga-xarxa-dopatge-que-venia-drogues-esportistes-menors/466606.html

"Cinc imputats a Olot per tràfic de dopatge i subministrar substàncies a ciclistes de 17 anys

Un jutjat de la Garrotxa endega la investigació més àmplia dels Mossos d'Esquadra contra el frau en el món de l'esport







L'exciclista professional Jordi Riera Valls, amb el seu advocat, després de declarar a Olot. <br />
L'exciclista professional Jordi Riera Valls, amb el seu advocat, després de declarar a Olot.
Cop policial al mercat del dopatge esportiu a Catalunya. Els Mossos d'Esquadra van detenir entre dimarts i dimecres set homes, que ahir van declarar al jutjat u d'Olot, que presumptament obtenien substàncies dopants i les subministraven a esportistes amateurs que pretenien obtenir bones marques en competicions d'aficionats, però també en proporcionaven a joves amb ànims de fer carrera professional, entre els quals es compta un ciclista entrenat per un dels detinguts que, en començar a prendre aquestes substàncies, encara era menor d'edat.
Els set detinguts van declarar ahir al matí i n'hi va haver dos que van quedar en llibertat sense càrrecs. Però cinc homes, entre els quals es compta l'exprofessional Jordi Riera Valls -que amb el controvertit equip Kelme va arribar a competir en un Giro d'Italia i que hauria proporcionat, presumptament, les substàncies prohibides al ciclista menor d'edat- estan acusats de tràfic de substàncies dopats i associació il·lícita per delinquir. En total, en cinc escorcolls domiciliaris -dos a Manresa, un a Gironella, un altre a Prats del Lluçanès i un darrer a Cerdanyola-, la Divisió d'Investigació Central (DIC) dels Mossos d'Esquadra hi va trobar unes 10.000 dosis de substàncies dopants d'administració oral i unes 2.200 d'injectables. A la sortida dels jutjats d'Olot, Riera va negar estar implicat en cap fet delictiu i va assegurar que les substàncies trobades a casa seva formen part d'un tractament mèdic.
Entre les drogues s'hi comptaven nombrosos dosis d'eritropoteïna (EPO), que un dels acusats robava d'un hospital de l'àrea metropolitana de Barcelona on treballava un familiar seu, segons han explicat fonts properes a la investigació. Després de diversos robatoris del qui els Mossos consideren un dels homes clau de la trama, que presumptament consumia i distribuïa les substàncies a la Catalunya Central, adquiria els productes en gimnasos i els revenia a culturistes i altres esportistes. En alguns casos administrava directament els productes per via intramuscular i intravenosa als esportistes que no ho sabien fer. Segons l'inspector de la DIC Jordi Domènec, es tracta de la primera xarxa de dopatge detectada a Catalunya que surt dels cercles dels gimnasos i els culturistes i afecta esportistes amateurs, ciclistes, atletes de marató i nedadors, entre d'altres. Els agents han pres declaració a uns 10 esportistes, alguns dels quals d'elit, i és la primera vegada que els Mossos han pogut documentar l'administració d'aquestes substàncies a un menor.
Entre les substàncies comissades hi ha EPO, solcoseryl, clenbuterol i trembolona. Part de les drogues les compraven a una farmàcia d'Andorra i altres a Portugal -en aquest cas, algunes de les substàncies fins i tot eren fraudulentes. Entregaven els encàrrecs en espais públics i feien seguiment a través dels mitjans comunicació de les operacions policials contra el dopatge. Els Mossos segueixen investigant i no es descarten més detencions en el transcurs de l'operació Cursa."

I la imatge del País a la xarxa ja fa temps que stà en dubte :

dimecres, 16 de febrer del 2011

6 dies per preparar la comèdia



"Decret
Vista la Constitució del Principat d’Andorra, del 28 d’abril de 1993;
En compliment del Decret de dissolució del Consell General i convocatòria d’eleccions generals que fixa com a data el dia 3 d’abril del 2011;
Vista la Llei 28/2007, del 22 de novembre, qualificada de modificació de la Llei qualificada del règim electoral i del referèndum;
Decreto
Article
1
Període de presentació de candidatures
1. La presentació de candidatures davant del Comú per a la circumscripció parroquial i davant del Govern per a la circumscripció nacional pot tenir lloc des del dia 17 de febrer fins al dia 23 de febrer del 2011, a les 12 hores.
2. Els impresos oficials de presentació de candidatures es troben a disposició de les persones interessades als comuns respectius i al Govern.
Article
2
Obertura dels col·legis electorals
D’acord amb l’article 35 de la Llei 28/2007, del 22 de novembre, qualificada de modificació de la Llei qualificada del règim electoral i del referèndum, els col·legis electorals s’obriran per a les votacions a les 9 hores i es tancaran a les 19 hores. Podran votar totes les persones que en aquesta hora estiguin dins la sala.
Disposició final
Aquest Decret entra en vigor el mateix dia de ser publicat al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra.
Cosa que es fa pública per a coneixement general.
Andorra la Vella, 15 de febrer del 2011
Jaume Bartumeu Cassany
Cap de Govern"



Els actors de la comèdia que durant 2 anys han representat l´obra teatral més absurda i         estúpida al Consell, ja estan contents.
Han fet fora al Cap. Ha guanyat l’enveja i ha perdut el Poble. 
Dos anys perduts per culpa de uns quants amargats, cacics de mira i no em toquis els meus interessos.

Ara tot són corredisses. Que faran?. En 6 dies hàbils muntaran un "programa" per intoxicar als Ciutadans explicant que poden arreglar el país quant el van portar  al ruïna  ells mateixos?. 

Ni ells mateixos o saben. Tots volen la cadira i els que dirigeixen les marionetes des de darrera imposen i manen. 

Abans hauran de posar-se d’acord a veure qui va amb qui i a on. Pla, Pra, Cr, Up, Ul, Unp, Xx, Zz, Abc.

Poden recaptar un vots de la Ciutadanía que ja esta farta de falses promeses i que veu que durant 14 anys vàren deixar un deute enorme a banda dels conflictes amb França i Espanya?. 
Tràfic bancari, contraban de tabac  des de botigues de l´avinguda Meritxell i certificats corruptes amainats,  remissió de canals de Tv espanyols i francesos sense la corresponen llicència, creació de societats amb prestanoms coneguts, etc., tràfic d´or amb oficines a l´Àfrica del sud/La Mssana, etc.


Votaràn per uns quants o per tots?.

La resposta la tindrem el diumenge dia 3 d’abril. Aquest dia es veurà la intel·ligència del poble Andorrà.