dilluns, 13 de febrer del 2012

De onada taronja a una revolució ciutadana


VENT
Un deplorable capítol ha desencadenat l´estupor i ràbia dels electors i residents. Dues Sres. elegides per els ciutadans en un primer pas en ocupar la seva cadira de Cònsol, i abans de començar a treballar, s´augmenten el sou.

L´enrenou ha provocat multitud de crítiques que s´han reflectit en diaris nacionals, forans, a les xarxes socials i pel carrer. 
 
En una època de crisis com la que vivim, dues presumptes polítiques,Trini Marín (Escaldes - Engordany) i Montserrat Gil (Sant Julià de Lòria), que van ser elegides per treballar per el poble, s´el passen pel forro i s´apugen el sal-lari el 16% i el 22% respectivament.
Els cònsols menors Calvet i Torrentallé, a callar que les que manen són elles.

Els andorrans diuen prou. Prous d´abusos, amiguismes i favoritismes.
L´afer a provocat que Cap de Govern declarés :

Les regles del joc han d´estar fixades per llei, per a la honorabilitat, transparènncia, ètica.”
***Els succedanis del PLA, ara anomenats DA, van fer lo que van voler durant 16 anys

DA ha recollit la proposta de les dues cònsols i les que han fet altres homòlegs durant aquests dies de tempesta mediàtica, de treballar en una escala”de remuneracions dels càrrecs públics establerta per llei.” ***NO tenen més feina que treballar per parlar de sous?. I s´escolta a les dues Sres. Qui mana a qui?.
 
I dues perles :
El comitè executiu aprova la rectificació, i defensa que Trini Marín i Montserrat Gil són les persones adequades per tirar endavant la parròquia” 
***Dues persones que intenten estafar al Poble són adequades? 
 
La seva capacitat de reconéixer l´error i de rectificar ens referma en el vot de confiança que DA va fer per elles” 
***Quina confiança?. La dels electors i residents que també paguen i treballen per el País, segur que no!. 
 
Una vegada més Andorra ha quedat retratada a l´exterior i uns anomenades politiquetes prepotent han demostrat que només es van presentar per engreixar la seva butxaca deixant de banda als electors que molts d´ells se les veuen negres per arribar a final de mes i alguns sense cap ingrés. 
 
Poc ressò, ha tingut l´afer especial del Cònsol menor de sant Julià Sr. Torrentallé. Com pot un Sr. treballar dues vegades per la mateixa empresa?. La Mútua és participada majoritàriament per el Comú de Sant Julià. Ell i treballa a mitja jornada cobrant el sou sencer i desprès treballa també a mitja jornada al Comù cobrant també els sou sencer. Els accionistes, amb algun polític dins, no han fet gaire soroll. Fa mal pensar. 
 
El País necessita un FORTA VENTADA com la que hi va haver fa unes setmanes. Una ventada forta per escombrar la pols i fer una profunda neteja. 
Els ciutadans ho volen. 
Srs. De Govern i Comuns, el Poble us va donar la confiança, dons treballeu i demostreu que valeu.