dimecres, 19 de desembre del 2012

Corrupció generalitzada arreu i lo País amb credibiltat sota mínims



SANT JULIÀ DE LÒRIA
El PS denuncia els sous dels cuidadors a Naturlàndia

Els cuidadors d’animals que ha contractat Naturlàndia per al futur parc d’animals (entre els quals el marit de la cònsol major, Montserrat Gil) tindran salaris un 30% superiors als que cobren les persones que fan la mateixa feina a França.

http://www.diariandorra.ad/index.php?option=com_k2&view=item&id=22043&Itemid=413



primer recullim els diners i després... qui els vol treure del banc és denunciat
http://www.diariandorra.ad/index.php?option=com_k2&id=22050&view=item&Itemid=380


El diari El Mundo afirmava en l'edició d'ahir que Jordi Pujol Ferrussola viatjava a Andorra amb bosses plenes de bitllets de 500 euros que ingressava en una entitat bancària andorrana.
http://www.elperiodicdandorra.ad/societat/24857-el-mundo-diu-jordi-pujol-junior-portava-diners-a-andorra.html



"La realitat és que Vila va protagonitzar diverses desavenencies amb alguns dels seus companys, i que també va tenir algunes relliscades que li van provocar cert desgast al capdavant del ministeri, com és el cas de les escoltes que van ser declarades il·legals i que van permetre que els membres d'una xarxa de blanqueig (on hi havia un policia implicat) hagin quedat en llibertat."

"Tampoc és cap secret que Vila va ser nomenat ministre sense la plena convicció del cap de Govern, Toni Martí, qui no s'havia estat de comentar en cercles privats que havia acceptat Vila per ser el propietari del Diari d'Andorra i així podia assegurar-se la complicitat d'aquest mitjà de comunicació."

"Finalment el Consell de Ministres es va inclinar per donar suport al Roc de Patapou, i ja feia dies que Martí no parlava gaire bé de Vila i de les seves capacitats per assumir el càrrec i deia que necessitava el suport del Diari d'Andorra, tot i que aquest rotatiu, en contra del que suposava Martí, també es va posicionar contra el projecte de l'Executiu al Patapou, i aquest va ser un dels detonants de la crisi governamental."
http://www.elperiodicdandorra.ad/politica/24863-vila-patapou-la-salut-la-relacio-amb-marti-i-la-dimissio-final.html

Amb l´informació del periòdic ens assebetem lo que tothom pensava : El diari obtenia les informacions de la seu judicial via algún lletrat que tenia accés als dossiers encara que no fosin seus. Curiosa,  ara s´entén, la impunitat del Sr. Solanelles en publicar dades sensibles i afers sota secret de sumari. Era evident que estava protegit.

Les escoltes telefòniques a varis periosistes amb el mandat de la batlle Moreno  i les posteriors a la seu de la policia que segons les fonts consultades la fiscalia no fa rés,han estat i són la vergonya nacional.


Tags : Andorra, bancs, govern, corrupció, credibilitat, des-govern, blanqueix, rentadores, uif. república bananera del pirineus.