divendres, 30 de desembre del 2011

2011


R.I.P.

32 hores i el 2011 s'haurà acabat

L'any 2011 sera recordat per els desastres naturals com el sunami del Japò, terratrèmols , inundacions i el moviment dels indignats que va començar a Madrid i es va extendre arreu i que va arribar fins i tot a fer caure varis dictadors africans. Dictadors que fins fa poc havien estat rebuts a bombo i platillo per caps d'estat europeus.

A França, el complot (diuen) que va fer caure al Straus Khan impedint postular per la presidència del país el 2012,

El procès a Jacques Chirac, ex Coprincep d'Andorra per corrupció quant era maire de Paris,

A Espanya el PP descendent d'Alianza Popular, partit del dictador franquista, ja ocupa la Moncloa.
El marit de la filla del rei Juanito enxufat a telefònica i treballant a Estats units es prepara per donar explicacions sobre els “suposats negocis” amb els ex presidents de Balears i de València. I el Camps continúa presumint de trajes de luxe,

A Andorra la anomenada onada Taronja liderada per l'ex cónsol d'Escaldes Antoni Martí, ja és Cap de Govern. Desprès de les eleccions comunals del 4 de desembre i posterior presa de possesssió el dia 28 el Comuns han canviat també de color.
Electors sense memòria o cercant “favors” ?.
Durant 2 anys no hem tingut pressupost degut a la oposició general en contra del Ps la cual era liderada (l'oposició) per ex Socials Demòcrates que anaven en contra del Cap de Govern Sr. Bartumeu.
Aquestos es van ajuntar (i revueltos) per crear Demòcrates per Andorra i ara són els que governen.
Però que passa al país?. Durant dos anys posant pals a les rodes, impedint governar i abans que entrés el govern del Ps creàren un deute faraònic. I van i los votan.

El legislatiu del Sr. Pintat, famós per l'exportació de sucre comprat a baix preu dels excedents de la CEE, adulterat a Sant Julià i exportat a Espanya,

El quasi tancament de la frontera del riu Runer per part de la Guàrdia Civil degut al contraban de tabac,

El cas Valora (pèrdua de diners per negocis poc clars). De qué serveix l'Inaf?

La Tv pública instaurada per l'ex cap Forné amb material de Tv3 i el local de l'antic BB club per el qual es paga un lloguer fora de lloc, i la qual és deficitària i sobredimensionada,

Una farmàcia d'encamp traficava amb anabolitzants i continúa oberta.

Un advocat de la capital que és el PRESTANOM (prohibit per llei) del Sr. DORRIBO, el gallec traficant de subvencions i que va muntar una empresa al país, que tenía varis cotxes i una propietat, continua exercint i no passa rés,

Funcionaris del cos de Policía que denúncian a la Batllia irregularitats i comissaris apartats del seu lloc de treball,

El Dolsa, prestanom del Periòdic d'Andorra que en la legislatura del Forné va rebre 50.000.000 pts per posar en marxa el diari, ara deu 1.800.000 €, segons sentència de la justícia, per la mala gestió/instal-lació/funcionament de la depuradora d'Anyós juntament amn l'empresa francesa SAUR, de quina societat constructora n'era també prestanom, convoca la gent en un hotel i explica que si l'hi fan pagar la sanció 500 empleats quedarán sense feina. I de moment la justícia no l'obliga a pagar.
Govern ha demanat a la batllia que executi la sentència i la batllia respón que demani la fallida,

Quant des de Madrid diuen que no pot ser i al país el joc és il-legal, (veure document al bloc) ningú impedeix que a Andorra es jugui a les loteries espanyoles.Qui a donat el permís per tal de portar els ordinadors per validar les apostes a a ANDORRA? Com paguen/cobren les apostes?. Quins bancs col-laboren en el cobrament /pagament?.

Un ex ministre , Naudi, de familia coneguda de la Massana involucrat en el cas Orfund. Tràfic d'or, mines d'Àfrica i video telèfons.

Desprès de 10 anys la Sra. que va quedar 17 hores penjada en un telecadira del Pas de la Casa encara no ha rebut cap indemnització i la justícia diu que passi la demanda per lo civil.

L'home que va denunciar haver trobat les contrasenyes de correu dels usuaris de correu andorra.ad, denúncia a la batlle instructora per prevaricació i no l'hi fan cas,

Els negocis no gaire clars i corrupcions continuen i ningú i posa fré,

Benvingut 2012
Sense :
Indignats, sense espabilats, sense xoriços, sense contrabandistes, sense especuladors, sense prestanoms, sense comissionistes i sense corruptes
i amb :
Més ètica, consciència, moral, treball i salut.

dimecres, 28 de desembre del 2011

Els Sants Innocents

 Canvi als Comuns           22 de desembre de 2011




Tags: 22 desembre 2011, comù de Sant Julià, Andorra la vella, Comú Escaldes, Ordino, Comú D'encamp, Comù de Canillo, Ordino, Eleccions Comunals 4 desembre 2011.