dissabte, 12 de febrer del 2011

La PUDOR del Diari d'Andorra


Sobre el cas del processat i condemnat Neumòlog
Fa uns dies el Sr. Solanelles en el diari on escriu, critica i ataca amb informacions facilitades des de Batllia, primer i de la Policia, segon, i que ell anomena segons les fonts consultades”, explicava en un comentari sobre la mateixa notícia que la sentència no era firme ja que podien presentar recurs i per tant era “pressumpte”.
Avui 12 de Febrer publiquen fins i tot el nom i la foto del metge.
Els Srs. Del diari són uns descarats intoxica-dors que amb la intenció de convertir-se en la premsa rosa/porqueria del Principat només fan mal a la gent
Durant les eleccions passades us vàreu llençar contra el candidat d'Unió Nacional de Progrés, publicant lo que us va donar la gana i mai vàreu anomenar la seva ex Sra. d'origen marroquí, ni els seus amics Algerians i policies.
Fa unes setmanes també en un cas de presumpte blanqueig tornàreu a empastifar al ex candidat de UNP.
Abans, en el cas de les contrasenyes publicareu informacions confidencials passades, FORA DE LLEI, des la Batllia, anomenant al Sr. que va denunciar que havia trobat el fitxer a Internet i del tècnic de lla ex Sta rés. Es clar és de família pota negra (no tant).
Un d'aquestos està emmerdat amb el cas Orfund.
Heu tingut moltes errades per no confirmar les anomenades “fonts consultades”.
De qui cobreu?. Qui us paga?. Qui us demana de posar o treure noms?.
Quina vergonya de diari.





Joan

dilluns, 7 de febrer del 2011

Escàndol i possible merder

SEGONS EL DIARI D'ANDORRA

Una agent denuncia el furt de l’arma dins de l’edifici de la policia

L’arma no ha estat trobada i s’ha iniciat una investigació per poder establir els fets




Ricard Poy - Andorra la Vella - 07/02/2011

La Sig Sauer Sigpro de nou mil·límetres.
El cos de policia té establert un protocol per al port i guarda de l’arma reglamentària. Per tenir controlades les pistoles automàtiques es va establir una sala en la qual es van habilitar armariets particulars per a cada membre del cos.
L’accés a aquest espai s’ha de fer amb una targeta magnètica personal i es va instal·lar un sistema de circuit tancat de televisió per la sensibilitat del material que s’acumula. Aquest és l’espai on s’hauria de deixar l’arma normalment i on obligatòriament s’ha de dipositar quan es tenen períodes de vacances.
Una agent ha presentat denúncia per furt de l’arma, que hauria tingut lloc als armariets dels vestidors de què disposen els policies. L’explicació seria que hauria decidit dipositar la pistola dins el seu armari i que posteriorment aquesta hauria desaparegut. Tot i que el fet va tenir lloc fa uns dies no s’ha pogut trobar l’arma i existeix certa preocupació dins del cos d’ordre perquè un cas d’aquests tipus és molt excepcional a Andorra.

Investigació en marxa
Segons fonts properes al cas, la investigació oberta intenta esbrinar si la declaració de la denunciant és certa, per descartar que es tracti d’una explicació de com hauria perdut l’arma fora de l’edifici. En cas que es confirmés l’explicació de la denunciant, s’hauria d’establir com ha pogut passar un fet d’aquesta gravetat tenint en compte que els únics que tenen accés als armaris personals són els membres del cos.
Altres fonts van comentar que hi ha un cert disgust perquè en cas que l’arma ja estigui fora del país es podria arribar a produir un greu problema si s’utilitzés per cometre algun delicte. En aquest sentit van recordar que la custòdia de l’arma és responsabilitat de cada agent un cop s’ha tret de la caixeta de seguretat. La investigació s’està desenvolupant perquè dins del cos hi ha un cert neguit entre els agents, sobretot en cas que es confirmés que la sostracció va tenir lloc en els vestidors.
L’arma es tracta d’una Sig Sauer Sigpro de nou mil·límetres, una de les pistoles més populars entre els serveis de seguretat de molts països.
SIG SAUER SIGPRO 9MM
La pistola reglamentària de la policia és la Sig Sauer Sigpro 9mm, que disposa d’una estructura de polímer amb peça movible d’acer i té un pes descarregada d’uns 760 grams. És de tipus semiautomàtic amb una capacitat de foc de 15+1 bales. Es tracta d’una arma molt compacta i relativament fàcil d’utilitzar, segons els experts consultats, que està preparada per a rebre diferents accessoris. En cas de necessitar-ho, s’hi poden acoblar visors làser o fins i tot petites llanternes per a operacions en la foscor. La seva perdurabilitat i fiabilitat l’han portat a ser l’arma de la DEA (el cos antidroga dels Estats Units) o dels cossos de seguretat francesos, inclosa la gendarmeria. Fins i tot és una de les armes reglamentàries que preveu la guàrdia civil espa­-nyola. França va fer un encàrrec a l’empresa suïssa de 250.000 pistoles Sigpro.