dilluns, 4 d’octubre del 2010

Elucubracions, sucre, tabac i gasolina ... comptes bancaris

Diari d'Andorra
Política
Albert Pintat diu que Bartumeu s’ha guanyat una bona col·lecció d’enemics
Diu que el líder de l’executiu “fa anys que és a primera línia i és normal que tingui adversaris”

Redacció - Andorra la Vella - 04/10/2010

L’excap de Govern Albert Pintat es va referir a la figura de Jaume Bartumeu com “un professional que fa molts anys que és a la primera línia i és normal que hagi fet una bona col·lecció d’enemics i adversaris”.
En declaracions a AD Ràdio, l’expolític liberal va aprofitar per donar el seu parer respecte al panorama actual valorant com a única opció per tirar endavant una coalició al poder. “Atesa la situació tan profunda i dramàtica que tenim al país deixem-nos de ruqueries i busquem el millor. Una coalició és el que necessita Andorra, tots els petits països ho fan i se’n surten, i els que no perden tota l’energia barallant-se”, va assenyalar.
Per capgirar la situació l’excap de Govern va defensar la continuïtat de Coalició Reformista davant el PRA. “Estic al costat de qui em representa, que és CR, incondicionalment. Hi tenim onze persones per defensar un model d’Andorra i una feina feta, i poder explicar els errors que hem pogut cometre, però no podem renunciar a res, és una cosa absurda el que s’ha fet”. I hi va afegir que en els pròxims comicis no hi haurà molta renovació a les llistes perquè “hi ha gent molt bona i de vegades es pot ser un gran músic i que la partitura sigui dolenta. Hi ha gent molt capaç, bona i molt útil per al país perquè l’experiència és important”. 
Va tenir paraules també pel paper desenvolupat per Andorra pel Canvi (ApC) en la legislatura. L’excap de l’executiu va ressaltar que “ApC va ser creat i concebut per anar contra la meva reelecció, o sigui, teòricament el col·lectiu que havia de reforçar i donar suport a les meves reformes, i com que era jo qui les feia no li van interessar”.
A la pregunta de si davant les crítiques que rebia d’Eusebi Nomen pensava que aquest seria un aliat socialdemòcrata, Pintat va insistir que “va ser una aliança d’urgència per anar contra alguna cosa i quan hi ha aliances per anar contra persones no és mai bo, ni aquí ni enlloc”.
Quant a la manca d’acord al Consell, va afirmar que “al carrer es detecta un desencís perquè tenim una crisi de cavall i de conseqüències i encara no n’hem vist l’abast”. En aquest sentit, va criticar la manera d’actuar d’alguns parlamentaris tot acusant-los de “preservar els seus interessos”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada