dimecres, 20 d’octubre del 2010

Correu rebut mencionant dades trobades a la xarxa internet



TAGS :
Andorra, unp, fiscalia, justicia, internet,prostitució,www.adultfriendfinder.com,persones d'Andorra



Si us plau, si ho publiqueu que sigui a partir de les 0h de la nit, per respectar la publicació de demà al Més Andorra.

Saludos,


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A la vila d'Escaldes-Engordany, a 19 d'octubre de dos mil deu.


En TOMÀS PASCUAL CASABOSCH, telèfon (telèfon esborrat) i en aquest acte exposo que vull posar de manifest el que us relato a continuació.

Una persona es va adreçar a mi com a Simpatitzant del Partit Polític que presideixo -Unió Nacional de Progrés- (UNP), informant-me que existia una pàgina Web anomenada "Adult Friend Finder", amb accés al link: www.adultfriendfinder.com, en la qual existia un directori de persones del Principat d'Andorra que oferien sexe. Va pagar una subscripció perquè pensava que era "sexe gratuït" i quan hi va accedir es va trobar amb noms, telèfons i correus electrònics de dones i homes que exercien la prostitució en llocs determinats, va contactar amb noies entre 18 i 40 anys que li negociaven diners, i fins i tot va dubtar de la majoria d'edat d'algunes joves. Així que ho va comprovar tot, es va donar de baixa d'aquesta pàgina sense contractar cap mena de "servei".

Vaig comentar el tema a una persona electe d'un altre partit polític i em va contestar literalment que "les putes sempre havien existit" i que no em busqués problemes. No obstant, jo sé que la prostitució es il·legal al Principat d'Andorra i crec en la dignitat de la dona.

Vaig parlar amb companys del partit polític que presideixo i, en una posterior reunió vàrem decidir aixecar acta per subscriure'm a la versió gratuita, on he pogut extreure la impressió de pantalla que trobareu adjunta com a pressumpta prova inicial per si considereu oportú iniciar una investigació d'ofici.

Us saludo atentament i em poso a la vostra disposició per a qualsevol cosa que pugueu necessitar.

Tomàs Pascual Casabosch
President

Unió Nacional de Progrés (UNP)
www.unionacionaldeprogres.com
unp@unionacionaldeprogres.com


andorra, unp, fiscalia, justicia, internet, prostitució,www.adultfriendfinder.com,persones d'andorra



dimarts, 19 d’octubre del 2010

El poble ja começa a parlar sense por

Del diari d´ Andorra

http://www.diariandorra.ad/index.php?option=com_k2&view=item&id=7285&Itemid=445

27 comentaris

    * Diumenge, 17 d'Octubre de 2010 12:58 Enviat per tonet Link del comentari

      Molt bé Silvia. Has encertat de plè. Jo no tinc cap queixa amb els "funcionaris" de la Consellería d'Educació, i en canvi estic terriblement ofès amb els privilègis dels bombers, dels duaners, de molta gent que son de cara al públic, dels que atiborren els bars i cafès cap a les 10h del matí, dels que passejen tot el día, dels que et trobes a totes les exposicions, concerts, museus, manifestacions de tota mena, sempre els mateixos, dels que tenen negocis encoberts, dels que fan de prestanoms, dels que utilitzen els seus llocs de privilègi per treuren informació i rendibilitat, etc, etc, etc,... I no. No els denunciaré perque em fan por. A mí i a tothom que necessita un sou per viure i que no te la vida solucionada, perque aquesta gentussa te la poden complicar, i molt. En aquest aspecte s'agraeix que al Consell hi hagin veus lliures capaces de denunciar i d'acabar amb aquest munt de porquería.

dilluns, 18 d’octubre del 2010

Abús de poder?

En resposta al correu i atenent la  demanda de un membre de la família passem a retirar el contingut del post.

Recordem que el text "copiat"  estava i continua publicat a la xarxa i es pot recuperar fàcilment amb qualsevol cercador només entrant els noms de les persones esmentades.

Lamentem haver tingut la publicació visible tot aquest temps.