dijous, 14 d’abril del 2011

Matemàtiques indigestes

Mentres uns no s´acaben de creure el resultat, altres s´acosten al Martí per veure si cau alguna coseta (algun favor haurà de tornar)  i els Verts/Apc porten a batllia el cas de Conseller ballarí.

La llei electoral tothom sap que no és justa i s´hauria de reconduir.
Recentment ja s´ha recomanat des d´Europa així com també rebaixar els anys de residència a un estranger per poder optar a la nacionalitat o que a les comunals un resident de curta durada pugui votar.

Fen un anàlisis en fred el Ps ha fet algunes coses malament com per exemple la comunicació i no escoltar la gent.
Però avui, amb els acords signats, els veïns i Europa ens miren amb més respecte. Un respecte que es deu recíproc. El País encara té deures per fer cap a fora com per exemple eliminar alguns tràfics.

Arriben les vacances de Setmana Santa, festa pagana, on els que disposen d´un compte corrent en verd marxaran uns dies de vacances mentre tant els mil-euristes treballadors de l´hostal-laria i botigues es quedaran al País per intentar esborrar els números vermells dels seus comptes.

Els Srs. de la coalició DA, que s´emportaren la majoria absoluta en les passades eleccions, hauran de començar a gestionar la crisis en que ens trobem i poder encara no s´han adonat que la vareta màgica no existeix.
Recorden que els que conformen el grupet són els opositors del Consell i que fins i tot el van abandonar?.
S´entendran les diferents ideologies existents dins el grup?.

Ho tenen difícil i esperem que per bé de tots trobin solucions i continuïn el camí endegat per l´anterior executiu.


TAGS : PS,VERTS, APC.DA,GOVERN ANDORRA, CRISIS,EUROPA,CONSELLER