divendres, 8 d’abril del 2011

Desprès de 3A

Chapeau

Golejada per majoria absoluta.
El resultat no dona lloc a cap discussió i el devem assumir. El grup de Toni Martí Petit s´ha emportat 20 Consellers.

El seu discurs moderat que un un principi creia fals i manipulador (que em perdoni), i que els mateixos companys agrupats amb les sigles DA dubtaven de poder entendre's degut a diferents ideologies, s´avera cada vegada més revelador i ple de bones intencions. Moderat i conciliador.

D´altre banda, el PS.
Han perdut, millor dit, no han estat escollits per dirigir el País. Els ciutadans si bé alguns no han entès prou bé el treball del PS i altres han votat lo que han cregut convenient, han decidit un canvi.

El PS no ha informat ni i explicat prou bé el seu treball i tal com escrivia un periodista de un diari català, ha volgut fer reformes dràstiques i ràpides en un curt període de temps i el poble no ho ha entès.

El futur Cap de Govern dels pròxims quatre anys seguint les entrevistes de tv i premsa escrita té una mà estesa i tenim que creure´l. Vol continuar amb la feina feta acabada, i continuar amb l´endegada per l´anterior executiu.

La proposta de un ministeri per un conseller del PS, i poder treballar conjuntament, demostre al meu entendre una voluntat de conciliar i adjuntar una mica de tot lo millor en benefici del País.
La negativa del PS, a l´hora d´escriure el comentari és errònia. Demostra desconeixement i prepotència. Alts càrrecs i militants d´aquest Partit difereixen de certes actuacions encara que al carrer no ho demostren.

La crisis existent que patim no és exclusiva d´Andorra i en estar al mig dels Pirineus estem supeditats als veïns. Andorra no por ser una illa i té que arribar a un acord amb Europa. Sense trampes i enganys. Es tenen que posar les cartes sobre la taula i negociar.
Eliminar corrupcions i amiguismes per un bon funcionament i una bona entesa de la societat andorrana.

3A, Govern andorra, Ps, .Da, Bartumeu,Marti, Consell, eleccions

diumenge, 3 d’abril del 2011

La continuaciò del canvi

El bloc no és polític però com que al seva intenció és denunciar escàndols i (solucionar-los), denunciem el teatre muntat per 4 i més.

No és comprensible ni tolerable que un “grupet” de varies formacions (que han canviat de camisa) anomenat DA (Demòcrates per Andorra) es presenti a unes eleccions al parlament andorrà que ells mateixos amb el blocatge que han fet 2 anys durant han provocat.

La Constitució no parla d´anticipades però clar amb el bloqueig i sense pressupost difícilment un Govern pot gestionar un país.
La ètica del cap en funcions ha fet que avui Andorra decideixi qui ha de solucionar els problemes que tenim i tirar endavant.

El “grupet” format per els anomenats lliberals de sempre amb el mandat dels qui disposen de comptes bancaris bastant inflats ha posat al capdavant el candidat a cap de govern per defensar els seus interessos i que no els toquin.

Les diferències entre el PS i ells s´evidència amb la feina feta.
Uns (els lliberals) anaven de viatge de vacances a la Xina en acabar el mandat i el Govern PS de Jaume Bartumeu continua treballant i no signa ni cap contracte milionari ni obres faraòniques a corre-cuita.

El candidat ha fet una campanya intoxic-adora total i plena d´errades amb una manca de memòria important. Durant els dos anys passat els seus “colegas” han bloquejat tot lo que han volgut i ara explica que arreglarà el país.
Ha enganyat els ciutadans amb falses promeses.

El candidat d´APC, ja per començar va comentar que no ajudaria a Jaume Bartumeu mai.
També desprès de la guerra entre ell i els que signaven els xecs presenta el seu grup a la nacional i a la territorial diu que votarà DA.
Aquesta obra teatral per aconseguir una cadira és vergonyosa i ofensiva per els ciutadans.

Dels verts poca cosa a dir si no que aquesta Sra. no es mereix respecte ni vots després dels comentaris de fa 2 anys i esperem que no entri al Consell.

Aquesta nit, amb el vot intel·ligent dels ciutadans, coneixerem qui estarà al´edifici administratiu els propers 4 anys i que amb l´ajuda de tots tindrà que anar solucionat els problemes que patim.