dilluns, 14 de maig del 2012

De periodistes i funcionaris corruptes

De periodistes i funcionaris corruptes.
De un temps ença el Sr. Solanelles, aprenent d´advocat, obté informacions i dades de la policia , batllia i fiscalia.
Avui al diari on treballa es publica l´article sigüent : http://www.diariandorra.ad/index.php?option=com_k2&view=item&id=20043&Itemid=380.

Tracta de les vulneracions de les comunicacions i converses de certes persones que hauria fet la Sta a partir de la demanda de la batllia o de la policia?.

Encara no s´han acabat el merder de l´escoltes a ell mateix,, instades per la polémica batlle Maria Àngels Moreno Aguirre amb el consentiment del dimitit fiscal Robet Ampuy i lo de l´escandols dels correus.

És sabut i comprobat que es fan escoltes indiscrimidades atentant la intimitat de les persones, i la fiscalia, en aquest cas el fiscal en cap Sr. Alfonso, no fot rés. I está d´acord?. Qui calla atorga diuen.

Tot això és vergonyós. D´un costat per les autoritats que es salten la llei i tracten als ciutadans pitjor que en una dictadura. Pe un altre costat los funcionaris que comuniquen les informacions que publica l´aprenent d´advocat.

En la notícia d´avui el Sr. Solanelles notifica i critica, i té raó, però quant el van controlar a ell era una altre cosa. Per això ha anat a Strasbourg?.

Andorra esta en crisis econòmica i judicial. I no parlem de govern!. Com volen que vinguin inversors estrangers i es muntin empreses sense seguretat?.

Srs.de Govern, ara que es parla de la no independència justícia/govern poder és el moment de començar a fer neteja.

Prou prepotència i prou mangoneo.
TAGS :
#AD800, amiguismes, auditories, blanqueix de , batllía, beneficis,  andorra 2012, comissaris, consell general, cárcel, desigualtats, diaria andorra, diner negre, escandols.andorra, fuera de la ley, funcionarios, justícia andorra, muntanyes, paraiso fiscal, patrimoni, passaport, pudor, privilegis, vergonya