dimarts, 29 d’abril del 2014

Emprearis de l´edat de l´inquisició

La ruleta russa

Ens revolta la impunitat de certes persones que es creuen los amos de lo país i que amenacen al Govern explicant que si el fan pagar una sanció tancarà les seva empresa i tot els empleats aniran al carrer.
 
El problema va acabar quant Govern va  acceptar  cobrar-­la  a terminis i recuperar  els diners dels ciutadans invertits en la construcció i posterior adequació de la depuradora.
Però arrel de la compra de una altre que abans pertanyia als bancs i que el seu director/comptable va portar sota límits, (per això la van vendre),  les pràctiques abusives i mafioses es van fer encara més evidents, intrusives i amenaçants.

Vosaltres,  el  que  heu  fet  comentaris  al  bloc,  periodistes  o  no,  i  anònims  que  ens  tracteu  de imparcials  i  altres  de  parcials,  perquè  no  publiqueu  aquestes  coses  per  tal  que  el  poble  s´enassabenti?. De què teniu por?.

Dons sí el que no cal que anomeni ja que tots el coneixeu, no és un empresari modèlic. Tothom ho sap i juga mb la necessitat dels seus treballadors. Acomiadaments improcedents, impagament de nòmines  i  ... fins  que  arriba  el moment fort. El de una  assemblea/reunió  de  treballadors en que  el  Sr.  va explicar davant de més de 150 persones que si no hi havia acord haurien de jugar a la Ruleta Russa tot i dirigint la seva mà al cap.

Tot plegat una vergonyosa actuació d´aquest impresentable. Com pot ser que no s´hi posa fre?.

A 4 dies del 1er de Maig els sindicats haurien de donar a connèixer aquestes aberracions.