dijous, 9 de febrer del 2012

Acollonida per la reposta popular

Segons publica el diari deixa sense efecte l'increment de sou però,.... "proposa la creació d'una taula de treball entre el Consell General, el Govern i els comuns, per" analitzar, estudiar i establir els sous dels càrrecs polítics en les administracions públiques, ..."


No hi han coses + importants?.


Ja esta preparant el camí per ensarronar els altres i finalment cobrar el que els surti dels dellonsis.
El fet de fer marxa enrere no deixa sense efecte l'intent d'estafa als ciutadans que la van votar i a tots els ciutadans andorrans.



Si la Sra Gil té vergonya ha de posar el càrrec a disposició.


I sobre el Sr Torrentalledel qual ningú parla i no ha dit ni piu, pot cobrar de la Mútua i del Comunitat al mateix temps?. Que es miri la llei d'incompatibilitats.
L'enrenou encara no s'ha acabatAmb els fets succeïts ja hem vist de quin peu calça i amb aquests ja suposem com pot anar  Sant Julià dels propers anys.




http://www.diariandorra.ad/index.php?option=com_k2&view=item&id=18121&Itemid=413

"Gil fa marxa enrere
El comú de Sant Julià deixa sense efecte l'increment salarial aprovat per a la cònsol major

Redacció / Agències - Sant Julià - 09/02/2012

Montserrat Gil cobrarà el que cobrava el seu antecessor, Josep Pintat, mentre no s'estableixi una graella salarial consensuada entre totes les institucions públiques del país. Així ho ha acordat l'equip de govern del comú lauredià. D'aquesta manera, es deixa sense efecte l'increment salarial aprovat per a la remuneració de la cònsol major, que situava la retribució mensual neta en 5.009 euros.
La junta de govern del comú de Sant Julià de Lòria ha decidit aquest dijous al vespre deixar sense efecte l’augment salarial de la cònsol major fins que s’estableixi una “graella salarial única” per a tots els càrrecs polítics “sorgida del consens de les diferents institucions”. Mitjançant un comunicat, Gil manifesta que la voluntat del Comú no ha estat en cap moment ser insolidària amb la problemàtica que es viu al país i que només pretenia adaptar les retribucions dels càrrecs electes a les seves responsabilitats.
Montserrat Gil, vista la polèmica sorgida per l’afer dels salaris, ha indicat que la voluntat de la corporació que presideix “no ha estat en cap moment ser insolidària i insensible amb la problemàtica actual que es viu al país”. Amb l’acord adoptat “s’ha pretès únicament adaptar les retribucions dels càrrecs electes a les seves responsabilitats” i estava sota l’empara de la Carta Europea de les Autonomies Locals. La mandatària també recorda que “aquest text, juntament amb l’ordinació d’organització i funcionament dels comuns, són els únics instruments dels quals es disposa actualment per regular les retribucions dels càrrecs electes dels comuns, juntament amb la graella salarial dels comuns”.
Gil assegura que davant l’entrada a tràmit parlamentari del projecte de llei de mesures de contenció de la despesa pública, el comú de Sant Julià de Lòria, “amb el màxim respecte per totes les institucions i amb esperit constructiu”, proposa la creació d’una taula de  treball entre el Consell General, el Govern i els comuns, per “analitzar, estudiar i establir els sous dels càrrecs polítics en les administracions públiques, Consell General, Govern i comuns així com en les entitats parapúbliques”. L’objectiu d’aquesta taula de treball seria fixar una graella salarial única, en un màxim de tres mesos, adaptada a la nova realitat i sensibilitat social.

Per tot plegat, la junta de govern ha decidit deixar sense efecte l’acord pres el dia 30 de gener, fins que aquesta graella salarial per càrrecs polítics sorgida del consens de les diferents institucions “sigui una realitat tan necessària per al nostre país”."


dimecres, 8 de febrer del 2012

"CHULERÍA"

Grup del Facebook :  

https://www.facebook.com/groups/265503943520013/

Marín es rebaixarà el salari i Gil se’l manté


Els cònsols d’Escaldes, que percebran el mateix que els seus predecessors, reconeixen haver pres una “decisió equivocada” i n’assumeixen “la responsabilitat

La Sra. MONTSERRAT GIL amb la seva arrogància, prepotència, orgull  i mala llet se´n en fot de tot. Va a la seva, a omplir-se la butxaca i al poble que l´hi donguin.
Tal com ja hem pogut comprovar varies vegades amb les seves declaracions aquesta Sra. no té vergonya ni educació a part de que no crec que els estudis de  graduada social siguin idonis per gestionar un Poble i aixecar l´economía de Sant Julià.
En castellà diuen "sinvergüenza" però en català més moderats i educats en diem "pocavergonya".
Ara, als ciutadans de Sant Julià, en no existir una regulació o llei sobre els salaris dels mandataris no tenen més remei que aguantar-se tota la legislatura i esperar alguna "relliscada" que se l´hi pugui imputar i una posterior moció de censura per fotre-la al carrer.
La Sra. Gil ha estafat a tots els Lauredians mentin en la seva campaña. Hi  van confiar i ara recullen els seus vots.
Poder una iniciativa i/o presió  popular podría arreglar-ho?.
Recordem també al Cònsol Menor, advocat i treballador de la Mùtua des del seu inici Sr. Torrentaller. És legal que treballant per la Mútua (del Comù) cobri dels dos llocs?.
Qui ha vist i qui veu Sant Julià. Als anys 60/80 els carrers i botigues estaven plens de gent, turistes i compradors que aprofitant el diferencial de preus pujaven cada dia. Si bé l´entrada al Mercat Comú d´Espanya i França ha estat un dels principals motius de la devallada de visitants, lo més greu  ha estat la pèsima gestió dels barons de Pla.
  

dimarts, 7 de febrer del 2012

2 a 0


Vampiresses 2012

C'est la pleine lune. Attention aux vampiresses les mecs. Elles rodent. Elles sont en manque de fric. Fermez vos volets. Ne dormez pas les fenêtres ouvertes.

Han arribat al Principat d´Andorra i s´han instal-lat a Escaldes-Engordany i a Sant Julià de Lòria.

Aprofitant la lluna plena, el fred i la indefensió dels ciutadans que varen confiar en les seves promeses electorals han fet ús de la seva prepotència, orgull i arrogància per, abans de treballar per els ciutadans, apoderar-se del seus diners. El diners que els ciutadans paguen amb taxes.

Govern retalla els sous als funcionaris i a la sanitat pública, molts ciutadans es troben sense treball, pensionistes amb 300€ al mes i dues prepotents descarades arrogant s´apugen el sou.

Fa quatre dies a Sant Julià :

I ara :
Montserrat Gil s’augmenta el sou un 22 per cent, fins als 5.009 euros
Manel Torrentallé es rebaixa el sou, que serà uns 1.000 euros inferior al de Montserrat Gil

Lo que no diu l´advocat de la Mútua és que cobra d´aquesta la cual pertany al Comú i a una minoria d´accionistes




http://www.santjulia.ad/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=1741&Itemid=74&lang=ca


I la d´Escaldes :

http://www.e-e.ad/portal/


Els dos cònsols s’apugen el salari i l’oposició ho titlla d’“indecent”



És la bogeria del poder que els ha pujat al cap.
El país en crisis i els 4 elegits acaben de buidar les caixes. Aquesta és la millor proba de que nomès es presentàren per la seva butxaca i sen foten del ciutadans.

tomadura de pelo
sustantivo femenino
coloquial guasa, burla, chanza, broma, chunga.
Tomadura de pelo se utiliza cuando se pretende engañar mediante una ficción: esta conferencia ha sido una tomadura de pelo

prepotencia s. f.
1 Poder o influencia muy grande o superior al de otro: la prepotencia de Roma la convirtió en un imperio.
2 Abuso o alarde de poder: los países más desarrollados hacen uso de una gran prepotencia a la hora de tomar decisiones políticas.

arrogancia s. f.
1 Actitud de la persona orgullosa y soberbia que se cree superior a los demás. altanería, altivez.
2 Valor y decisión en la forma de actuar. gallardía.

dictadura s. f.
1 Sistema político en el que una sola persona o un grupo gobierna con poder total, sin someterse a leyes ni a límites, impidiendo la intervención de otros y controlando todos los aspectos de la vida del Estado y de sus ciudadanos: dictadura fascista; el marxismo planteaba la dictadura del proletariado. autocracia, totalitarismo.

caradura adj./s. com. fam. Se aplica a la persona que habla u obra con desfachatez y descaro o con poca vergüenza.
Diccionario Manual de la Lengua Española Vox. © 2007 Larousse Editorial, S.L.
caradura
adj.-com. fam.Sinvergüenza, descarado, cara dura.


07 de febrer de 2012
Breaking News 

Montserrat Gil, Trini Marín i Marc Calvet, cònsols de Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany, respectivament, han decidit fer marxa enrere i rebaixar-se el sou.



http://www.diariandorra.ad/index.php?option=com_k2&view=item&id=18049&Itemid=413