divendres, 1 d’octubre del 2010

El cas Metayer. Enfrontaments entre Socialdemòcrates- Goya contra Dallerès


Segons el Diari d'Andorra a les 15.00 h

El primer secretari del Partit Socialdemòcrata, Ferran Goya, ha críticat l'acusació del síndic general, Josep Dallerès, envers el Ministeri de Cultura en l'afer de l'acomiadament de Catherine Metayer.

Ha estat al Matinari d'ADRàdio on Goya ha afirmat que "la tendència de pujar-se al púlpit del Josep (Dallerès) és molt gran" i ha lamentat "que una persona així amb l'experiència política i l'habilitat literària suposada, no hagi trobat per defensar a Metayer uns mots més justos que l'escollir la via de l'insult, la calumnia i l'acusió gratuïta i injustificada, que viola també els drets i la dignitat d'altres persones".
Aquest divendres al matí els impulsors del nou cor de petits cantors al marge del Consorci ha posposat l'assaig que tenien revist fer a les 18.30 hores d'aquesta tarda per al dilluns a la mateixa hora i al mateix lloc. Així ho anuncien en la pàgina de la xarxa social de Facebook que van crear dijous amb el nom de Petits Cantors d'Andorra a l'exili. Els creadors de la pàgina, però, mantenen 'les ganes i l'empenta per tirar això endavant', en referència a un nou cor de petits cantors amb Catherine Metayer al davant, i agraeixen 'l'ampli suport' que han rebut. En un sol dia, la pàgina de Facebook ja ha obtingut un centenar d'adhesions.


Divendres, 01 d'Octubre de 2010 15:28 Enviat per Joan Pere

El PS no es més quel's funcionaris al Govern! La portem clara Andorra. Quan ho tinguin tot petat tornaran al seu lloc de funcionaris. Cardats estem!
Divendres, 01 d'Octubre de 2010 15:19 Enviat per la truita
quand un GOVERN fitxe ministres perdedos passa el que passa !!! VELA dimiteix F.GOYA això resta vots el de finances i comerç molt dolents el sr DALLERES ...el va vota el poble per algo sera
Divendres, 01 d'Octubre de 2010 15:16 Enviat per sentit comú

Felicitats Sr. Síndic, per fi algú que mostra una sensibilitat humana. És gent com vosté que ens fan falta. Més que un Govern d'unitat, ens cal un Govern de reconciliació nacional, deixant de banda els dèspotes que només invoquen els drets fonamentals quan toquen els seus. Visca el seny i el sentit comú. Andorra ha estat sempre un país d'acollida i de llibertat, no un país governat per cínics que només els interessa els vots per perpetuar el seu desgovern agònic.
Divendres, 01 d'Octubre de 2010 15:15 Enviat per sentit comú

Felicitats Sr. Síndic, per fi algú que mostra una sensibilitat humana. És gent com vosté que ens fan falta. Més que un Govern d'unitat, ens cal un Govern de reconciliació nacional, deixant de banda els dèspotes que només invoquen els drets fonamentals quan toquen els seus. Visca el seny i el sentit comú. Andorra ha estat sempre un país d'acollida i de llibertat, no un país governat per cínics que només els interessa els vots per perpetuar el seu desgovern agònic.
Divendres, 01 d'Octubre de 2010 14:59 Enviat per Catakrac Link del comentari

Ànims Sr. Josep Dalleres.... cal dir les coses pel seu nom....!
Divendres, 01 d'Octubre de 2010 14:55 Enviat per brutus

Qui prodest? Tots aquets merders, aquest caïnisme, aquest munt d'insidies, de xantatges de tota mèna, aquesta insofrible mala llet contínua en tots els àmbits propers al Govern, a qui beneficíen? Qui es cada cop més asquerosament necessari quan ningú s'entèn amb ningú i quan tothom es baralla amb tothom? Arriva un moment en que aquestes situacions es tornen insostenibles i, per molt brillant que sigui el líder, els súbdits es rebel.len. Pero dissortadament ma es l'enemic qui pot acabar amb ells, sino la seva pròpia gent. Recorden el final de Juli Cesar? "Tu també Marian?"
Divendres, 01 d'Octubre de 2010 14:14 Enviat per toni Link del comentari

a mi hem va agradar MOLTISSIM el que va dir el senyor Dalleres, es mes, si en les proximes eleccions ell esta en un partit, sera el partit a qui votare. si un politic que diu el que pensa (encara que sigui als seus companys) esta en un grup, tinc fe de que aquest grup acturara correctament...... i si no .... El DALLERES ES CAGARA AMB ELLS
Divendres, 01 d'Octubre de 2010 14:07 Enviat per Xavi

Però el Ferran Goya no és l'home de la ministra? Si és així, el PS més que un partit polític sembla un clan familiar que defensa els seus membres. La situació es fa una mica estranya en una democràcia moderna.
Divendres, 01 d'Octubre de 2010 13:58 Enviat per xavi Link del comentari

Enlloc d'insultar el sindic hagués hagut de dimitir si és tan valent.
Divendres, 01 d'Octubre de 2010 13:46 Enviat per ai ai ai

Qui és la parella del Sr. Goya?

Divendres, 01 d'Octubre de 2010 13:45 Enviat per Ex militant
Doncs Senyor Ferran Goya, per a mantenir les formes, mal li pesi, el Síndic està molts graons per damunt seu doncs l'ha escollit el poble i no el partit, i mereix un respecte que vos ara refuseu.
Divendres, 01 d'Octubre de 2010 13:41 Enviat per ingressa el teu nom...

Precisament per qui ho ha dit haurien de prendre bona nota tots els altres del PS, la primera la ministra, que tot just acaba de sortir de l'ou. Llàstima que només sigui síndic...
Divendres, 01 d'Octubre de 2010 13:39 Enviat per Anna

Au! A veure qui la diu més grossa! Ningú ha violat res. I felicito el Sr. Dallerès per atrevir-se a expressar el què pensa.


I segons publica el periòdic

Nou tomb en les turbulentes relacions entre la directora dels Petits Cantors, Catherine Metayer, i el Consorci rector de l'entitat. La fins ara directora i la presidenta del Consorci i ministra de Cultura, Susanna Vela, han arribat aquest matí a un acord sobre la rescissió de mutu acord del contracte. Metayer, doncs, ja no serà acomiadada dels Petits Cantors, sinó que sortirà de forma pactada. La representació legal de la directora i la titular del Ministeri han arribat a aquesta entesa que es farà pública previsiblement avui a la roda de premsa posterior a la reunió setmanal del Consell de Ministres.
El pacte a què s'ha arribat substitueix la carta d'acomiadament que va rebre la directora, per bé que no implica la seva readmissió. Per a la representació legal de Metayer, l'acord significa el reconeixement, per part del Consorci, de l'error d'haver-la fet fora. El lògic seria, doncs, la readmissió, però els representants legals de Metayer la descarten perquè "s'ha trencat la confiança".
L'acord permetrà a la fins ara directora percebre el preavís màxim de 90 dies i una indemnització de 45 dies per any treballat fins a un màxim d'un any de salari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada