divendres, 1 de juliol del 2011

C'est quoi ce merdier?


L'ex Cap de Govern Sr. Jaume Bartumeu va explicar lo que havia succeït amb certs dossiers comprometedors que havien desaparegut de l'edifici administratiu. Papers que cremaven.
El GRECO explica en el seu resum que la corrupció al País es limita a “intercanvi de favors! I que degut a les dimensions del nostre país les denuncies no es materialitzen”. Aquesta evidència la coneix tothom però com TOTHOM es coneix o té un “mort a l'armari” tal com es diu vulgarment, no es denuncia.
Tal com es pot comprovar amb el veredicte sobre el terreny de la discòrdia entre Encamp i Canillo, les noticies alarmants sobre l'estat de comptes de la CASS, el malestar dels funcionaris del centre de detenció de La Comella, dels funcionaris de Policia (un resta detingut ja fa 3 mesos i altres passen per la 4ª planta de Meritxell), professionals de la salut pública, farmàcies i empreses de dubtosa reputació creades amb prestanoms i que al capdavant hi figuren advocats, l'Sta piratejant canals de tv, RTVA en fallida amb un deute molt gran i altres, alguna cosa va malament. Molt malament.

El Diari d'Andorra publica que: “Alís critica els sis anys que han calgut per al veredicte de Concòrdia "El cònsol major d’Encamp, Miquel Alís, va lamentar el retard amb què s’ha resolt inicialment el fons del litigi. “Estar sis anys per treure una setència de primera instància és una mica greu, va afirmar el mandatari encampadà. Alís va venir a dir que hi ha quelcom que falla en el sistema! ....

El cònsol major d’Encamp va insistir que de cap de les maneres no es va poder atorgar al seu dia l’ús dels terrenys de Concòrdia perquè formaven part d’un conflicte ter­ritorial històric amb Canillo que no es va arribar a resoldre fins l’any 2000. “Hi ha algun problema en algun lloc –referint-se a la decisió de la Batllia– però ho hem d’acabar d’examinar”, va dir, sense donar cap pista si hi haurà o ni hi haurà recurs al Superior.
...
també, va lamentar que s’hagi denegat la pretensió comunal de cobrar uns 11 milions d’euros per danys i perjudicis per no haver pogut explotar els terrenys durant tots aquests anys.”


La Cass
40.000.000 milions d'€ de dèficit. (6.640.000.000 de les antigues pessetes). Com s'ha pogut arribar a aquesta situació?. Evidentment per manca de control, gestió i previsió. Que han fet les autoritats judicials amb el cas UBACH, l'antic director?. On són els nostres diners?.

I els bancs “declaren” amb una cinisme i desproporcionat beneficis astronòmics. Amb una simple operació aritmètica es constata que cada ciutadà a donat als bancs 5.000€?. Resultat de dividir els beneficis per el nombre d'habitants.

Qui entén alguna cosa?

21 comentaris:

  1. Manca una fiscalia anticorrupció!

    ResponElimina
  2. Els del Diari d'Andorra continuen censurant els comentaris:

    05/07/2011 a les 10:39 | #1 Respon | Cita Your comment is awaiting moderation.

    Eusebi Nomen Calvet! Plega ja home que ningú et va voler. Deixa ja de fer el ridicul i torna a Barna.

    ResponElimina
  3. corrupcio_esport_nacional_andorra5 de juliol del 2011, a les 10:40

    La primera feina de la fiscalia anti-corrupció d'Andorra seria CESSAR i PROCESSAR a la majoria de fiscals actuals i a una batlle que es una "fiscal-encoberta".

    O sigui, hauria de ser una institució forana per garantir la feina.

    ResponElimina
  4. Tomàs Pascual Casabosch6 de juliol del 2011, a les 13:58

    Escrits: La injustícia de la Batllia i la professionalitat del Tribunal de Corts

    Fa mesos vaig ésser víctima d’una condemna injusta dictada per la Batlle Cristina Bea Rebés, sentenciant-me a 5 mesos de presó ferma per haver fet ús de la meva llibertat constitucional d’expressió amb una tribuna pública anomenada “Detenció corrupta”, on lluny de falses pretensions i sense jo haver esmentat ningú, vaig publicar un episodi explicant el meu mal son a causa d’un agent de policia corrupte que sempre menteix i manipula. Tal judici es va iniciar a demanda del fiscal Alfons Alberca Sanvicens, el qual va oficiar tal obra de teatre perquè sospito que te alguna cosa personal en contra meva que no té res a veure en donar servei a la societat. Quina manera de malgastar els recursos de la justícia pagats pels contribuents, però a alguns no els hi agrada que jo sigui una persona que sempre dic i escric el que penso amb la més que absoluta veritat, i aviat us faré saber altres motius.
    Hi ha qui fa mal als seus i després es volen curar el carma realitzant “bones obres” a l’estranger. Es pensen que així la seva ànima quedarà magnífica i neta.
    Vaig apel•lar tal injustícia al Tribunal de Corts, i veritables professionals jutges estrangers no han donat lloc a tal bajanada i han convidat a la Batlle i la fiscalia a presentar proves certes que jo no vaig respectar l’ordre de no “contactar” amb l’esmentat personatge fat.
    Sobre un sms mai denunciat i sense haver revisat l’existència ja se m’aplica un indult, cosa que els hi ha trencat el traçat que se m’està marcant per portar-me algun dia a la presó.
    Aconsello a la Batlle i Fiscal a inscriure’s a algun curset de nocions bàsiques de lectura, doncs necessiten aprendre a llegir de forma urgent. Si no han sabut interpretar un simple article de premsa, fa pànic pensar el que faran amb presumptes acusats de temes realment seriosos.
    Potser no sóc “políticament” correcte en certes formes d’expressió però sempre he ajudat a persones a manifestar les injustícies de forma clara i oberta, i ara, en bateria i per venjances d’una altra Tribuna que eren més que “Rumors” m’ha tocat a mi.
    Aviat em tornaran a jutjar pel mateix article de premsa, l’excusa és “calumnies”. Gairebé cap “independent” mitjà escrit del país em vol publicar les cartes per por a les represàlies judicials, també els han amenaçat en querellar-los i condemnar-los, i un en concret funciona només a rúbrica de talonari per serveis publicitaris. Sort que existeix Internet, mitjans de comunicació internacionals i el llibre que aviat publicaré amb més de 100 articles escrits per mi on també he inclòs els censurats.
    A la realitat, Andorra no és un “Estat de Dret”, no es suporta la llibertat d’expressió. El poder judicial actua amb indemostrables indicis, no està suficientment madur per administrar justícia amb total independència. Els polítics haurien de revisar i legislar de forma urgent que alguns batlles i fiscals no actuïn com si fossin veritables dictadors contra qui no ho mereix.
    Sort que queden Batlles humans, professionals i justos, fet que els converteix en veritables persones Honorables. I les seves actuacions marquen amb justícia el futur de moltes persones que els han necessitat.

    ResponElimina
  5. Tomàs Pascual Casabosch6 de juliol del 2011, a les 13:59

    Incomplir juraments:
    L’altre dia vaig ser jutjat per tercera vegada per la meva Tribuna anomenada “Detenció corrupta”, publicada en un mitjà de comunicació on tot el seu contingut i en tots els aspectes són més que certs.
    Em va sorprendre la humanitat dels magistrats en el sentit que em van deixar manifestar el que vaig explicar sense tenir en compte, i els hi agraeixo, la passió que em domina en contra de les injustícies i la maldat.
    La seva paciència va arribar al punt d’haver hagut d’escoltar per les parts, arguments que res tenien a veure amb l’article que ens tenia a tots a la vista oral. Confio en què tindré sentència exclusivament per l’article.

    El director de la policia que estava allà en nòmina, va parlar d’indignació i jo no vaig comentar que la majoria de persones del país opinen que quina vergonya de direcció de la policia, que en comptes d’investigar els fets, només fan que protegir a un membre del cos simplement per temes d’imatge. Però clar, a ell el seu entorn, per fer-li la “pilota” pel càrrec que ocupa li diuen el contrari del que pensen. I no va dir que vaig demostrar a la Batllia que la policia va manipular uns fotogrames i... no els hi fan res!!

    L’agent de policia querellant, que va ser “convidat” a dimitir de la seva unitat i això no ho diran ja que ho han disfressat com a “dimissió”, després de realitzar el seu jurament i amb el cap mirant a terra no va dir ni una sola veritat al Tribunal. Va declarar que m’ha posat més de 20 denúncies, que li he ratllat el vehicle amb el meu fill agafat de la mà i que es troba de baixa mental.

    M’indigna que les meves constàncies i denúncies contra ell no van servir per res, que les seves denúncies totes són mentides, que s’hagi agafat una baixa mental per anar de falsa víctima i reclamar-me diners i el que és pitjor, esmentar el meu fill de 5 anys. Jo MAI he ratllat el seu cotxe amb el meu fill a la mà. Desitjo que sobretot aquesta última mentida no se l’hagi cregut ningú.

    El lletrat contrari, que d’ell ja parlarem més endavant, entre diverses bajanades va dir que una institució va decidir no querellar-me per una Tribuna anomenada “El país dels rumors”, sabeu per què no ho van fer? Perquè quan van investigar es van adonar que tot el seu contingut eren més que simples rumors, tot cert.

    Demano obertament al Cap de Govern d’Andorra que cessi de forma urgent a l’actual incompetent direcció de la policia i que es nomeni un veritable Departament d’Assumptes interns que analitzi i castigui la corrupció interna.

    ResponElimina
  6. Tomàs Pascual Casabosch6 de juliol del 2011, a les 14:03

    Bona tarda,

    al Blog
    http://pascualcasabosch.blogspot.com

    trobareu més informació de la corrupció policial i judicial de la qual sóc victima.

    Sr. administrador, quedeu autoritzat a penjar qualsevol cosa meva com a Post si ho consideressiu interessant.

    El que em passi a mi em dona igual, només pretenc que publicant la meva angoixa pugui salvar a d'altres persones innocents.

    si la republica judicial bananera andorrana em posa a la presó, només surti continuaré escrivint des de on sigui.

    ResponElimina
  7. Bloc real?
    http://joansalabarrachina.blogspot.com/

    ResponElimina
  8. Diari d'avui :"Sense afectació a les empreses
    El control a les propietats de Dor­ribo a Andorra no afecta de moment les empreses, perquè legalment no pertanyen a l’empresari gallec. El control de la meitat de les accions de la societat mare, Salut Innovació 12 S. L., es feia a través d’un prestanoms. La resta estaven dividides entre la seva filla Antea (12%) i els empresaris gallecs Carlos Monjero (12%), Javier Rodríguez (12%), Antonio Orozco (12%). A més, un advocat andorrà i el gallec Antonio Orozco tenen un 1% cadascun que completa el capital social. Hi ha dades de l’operació policial que encara es desconeixen, com per exemple si ha afectat hipotètics comptes que l’empresari farmacèutic tingués en entitats del Principat."

    I l'advocat, i el prestanoms, i el banc?

    http://www.diariandorra.ad/index.php?option=com_k2&view=item&id=13529&Itemid=380

    ResponElimina
  9. Llegiu el Bopa (llista de deutors)

    Tots els coneguts estan al Bopa. Inclusiu un ex cap de Govern anomenat Marc Fornè Molnè. Segons es veu al Bopa l'empresa deutora és Andorra 7. A l' empresa hi ha el Lluis Rodriguez, que formava o forma part del consell de l'audiovisual (que no serveix per a rés) i que va engegar la primera transmissió de la Tv andorrana al costat de l'estació d'autobusos. O sigui que si són socis alguna cosa hi va haver en la concessió. O no?

    A la llista de deutors també hi figuren comerços coneguts con la pastisseria Vives, etc.

    Els burros paguem i "los espabilaos" sen foten

    ResponElimina
  10. Segons l´estudi dels banquers compradors de La Caixa els quals no pagaren cap impost sobre la compra/venda de 900.000.000€ ...

    "Riquesa generada per el País : 1.500.000.000€ entre 70.000 ciutadans = 21.428€

    Despesa per habitants : 228.000.000€ entre 70.000 ciutadans = 3.257€"

    O sigui que cadascun d´entre nosaltres hem pagat 21.428€ o 21.428 + 3.257?.

    Si algú ho pot explicar jo no ho entenc.

    ResponElimina
  11. S'ha esborrat un comentari el qual evidentment no ha estat escrit per el que diu ser. És una clara usurpació d'identitat.

    ResponElimina
  12. El missatge anterior esborrat :


    Joan ... ha deixat un comentari nou al vostre
    missatge "C'est quoi ce merdier?":

    Aviso a mis seguidores!! Para expandir mi maldad y ya que ahora
    dispongo de la proteccion de un Fiscal obsesionado y mentiroso como yo
    y una juez injusta, nada profesional, inhumana y sin criterio propio,
    pronto tendré mi perfil de Facebook con ampliable informacion y
    fotografias.

    Saludos,

    Joan ...
    Agente ...
    Beneficiario de una falsa baja psiquica



    Publicat per Joan ... ANDORRA LEAKS - Escàndols
    Injusticies Escroqueries Amiguismes el dia 8 de juliol de 2011 22:29

    ResponElimina
  13. http://www.diariandorra.ad/index.php?option=com_k2&view=item&id=13567&Itemid=380
    Dissabte, 09 de Juliol de 2011 13:15 Enviat per Obertura, obertura i obertura
    ...
    El cas Dorribo continua tenint efectes secundaris per al sector farmacèutic nacional. La branca espanyola de la multinacional Novartis va transmetre dimecres a les distribuïdores que porten els fàrmacs a Andorra (Alliance Helthcare Espanya i Federació Farmacèutica) que hi hauria un encariment de preus.
    ...
    És exactament al revés. Tots els problemes neixen de la mafioseria que obliga a un sistema de testaferros. Són els empresaris txungos els que juguen amb això. Com el cas Dorribo aquest. L'única viabilitat passa per una obertura total. I si algú s'hi oposa només pot ser perquè vol intentar mantenir uns privilegis de que no entri ningú en el seu sector. I aquests privilegis, i d'altres, ens han portat a la misèria. No som competititus. No som innovadors. No som creatius. Som ben poca cosa perquè com som l'economia mundial, sí, sí MUNDIAL, més tancada del món per davant de la Xina ens està passant el que ens ha de passar la competitivitat de tota la resta se'ns menja. No es pot lluitar contra l'evolució, la competència i el progrés. El capital estranger portarà llocs de treball, nous sectors i acabarà per endur-se per davant tota la part d el'economia que és ineficient i que només sobreviu per la política del passaport. Tenir tancada la nacionalitat a 20 anys és l'altre gran error. Hem fet el mateix que amb l'economia a nivell social. PEr tant espero que d'una vegada per totes els que han guanyat demostrin que són gent sensata, intel·ligent i amb certa perspectiva. Només que tinguin aquestes qualitats s'obrirà al capital estranger, es reduirà la nacionalitat i s'acabarà aquesta por a la competència. La por només demostra les nostres limitacions. No crec que sigui millor un advocat, un enginyer, un dentista, un hoteler, un comerciant.... de fora millor que el d'aquí. Però com aquí ens hem tancat sobreviuen els bons i els dolents i la nostra economia s'ha anat rodejant d'una crosta de negocis inviables que només funcionen per l'andorranitat. Això és el passat. El futur és un altre i és nostre.

    ResponElimina
  14. I la corrupció continua a la Batllia :

    http://www.diariandorra.ad/index.php?option=com_k2&view=item&id=13601&Itemid=380

    Perquè un periodista estranger "amic" de la Bonell disposa de les dades del sumari i a més publica el nom de la dona suposada autora de l'homicidi?

    Perquè el diari no publica el nom de l'advocat prestanoms del cas Dorribo?.

    ResponElimina
  15. Són tots una pandilla de venuts corruptes pocavergonyes.

    ResponElimina
  16. « Tout individu a droit à la liberté d’opinion et d’expression, ce qui implique (…) le droit de chercher, de recevoir et de répandre, sans considérations de frontières, les informations et les idées par quelque moyen d’expression que ce soit. » (Article 19 de la Déclaration universelle des droits de l’homme, adoptée à Paris le 10 décembre 1948.)

    ResponElimina
  17. Els "Cuatro magnificos) a punt de fotre el camp

    http://www.encamp.ad/Front_Web/Pagina-final/_yG15UZlvEtWWAn1_xUTtDC6WpaXvtxDJtKoFKJWfahgGJAo2mI7ldg

    JUNTA DE GOVERN
    Miquel Alís Font: Cònsol Major
    Gabriel Dallerès Codina: Cònsol Menor
    Olga Areny: Consellera Major
    Antoni Iglesias: Conseller Menor

    ResponElimina
  18. Google books
    codic penal andorra
    ... Andorra des de la Constitució pàg. 69)

    ResponElimina
  19. L'estafa de les loteries espanyoles continua.
    A la web de onlae no es troben el "venedors", blanquejadors andorrans.
    Si escriviu el nom dels personatges que venen loteries i primitives o bé els números identificadors de les butlletes o bé us envien a Lleida o no surt rés.

    Els espanyols juguen i Andorra trafica.

    Tot això amb la permissivitat de quí?.

    A Espanya de quatre comissionistes inclòs el delegat de Lleida i de Hisenda que encara no ha fet rés de rés.

    Hi a Andorra qui va donar el permís per obrir els xiringuitos?.

    Si el joc resta prohibit (menys el Bingo del amic del forner) i els que venen primitives tenen un registre de comerç que no hi té rés a veure que passa?.

    Evidentment es tracta de diners. Aquí també entren al joc els bancs, i la delegació d'Hisenda a la Duana espanyola diuen no connèixer l'assumte.

    .

    ResponElimina
  20. L'incompetència de la justícia andorrana

    Empresonen a una metgessa injustament, la seva filla a la Gavernera i ara el pare fot el camp amb la filla fora del país.

    Incompetents, el Fiscal, la Batlle, el Vila. Hauriau de tenir vergonya però ja sabem que ni una mica.

    Corruptes fantasmes

    ResponElimina