dilluns, 27 de juny del 2011

To be or not to be (ser o no ser corrupte)


No hi ha corrupció?. Lo que hi ha és una màfia proteccionista que gestiona i no em toquis. La corrupció és acceptada tàcitament per els ciutadans per por. Por de represàlies i perdre la feina. Els poders bancaris que dominen el País tenen arrels a les institucions  i uns avaluadors de fora només poden veure lo que volen fer veure.

La corrupció sempre ha existit i existeix a la Policia(un ex director fent contraban d'oli amb  un hoteler de la capital els anys 70, i un altre ex director que no detén a uns suposats militants de la Eta que feien pràctiques de tir a Engolasters) , Govern, Batllia i Fiscalia. Recordeu afers com el de les contrasenyes sta, dentistes, marmol rojo, banquers que accepten qualsevol quantitat de diners, ministeri d'Interior que atorga la residència a un mafiós gallec (i l'advocat prestanoms), duana, farmàcies fantasmes que trafiquen amb productes prohibits, túnel Grau de l'Espardenya, túnel 2 Valires, túnel del port d' Envalira, desviació de st. Julià, els viatges per suposadament avaluar la famosa instauració de un trenet (segons lo Fornè) a la vall del Madriu, el viatge de "fí de curs" de l'antic gabinet lliberal, la construcció de un edifici al costat de la cascada de Moles, funcionari acusat i que es troba a la Comella (sense probes), arrest domiciliari de un polític, advocats que foten lo que volen fora el País, prestanoms per empreses (hotels i botigues) fantasmes que no paguen i embruten la reputació del País, la depuradora d'Anyós, cas Orfund de un antic ministre, canals de tv piratejats per els de l'ex Sta, contraban de tabac, trafic de divises, etc. etc. Per cert algú sap on anat a parar el dossier del metro aeri?. I del cas del milions de la CASS que ens va fotre el Sr. UBACH. Que ha fet la suposada justícia?. Està fent alguna cosa?.



8 comentaris:

  1. I del cas de la Dra. Bruni no en parleu.
    És per plorar. A un delinqüent per robar el foten a la presó un més i a aquesta Sra. que no ha fet rés al País ni enlloc, apa a la Comella i la filla separada que no entén rés de lo que passa. La Batlle que va signar la detenció i empresonament hauria de anar a guardar ovelles o vaques.
    Manca una llei anticorrupció i que es vigili als prepotents que es creuen els amos.

    ResponElimina
  2. el politic arrestat a casa es una bajanada. Li han fet això perquè les diu sempre clares i independentment de les formes aqui Andorra això no agrada.

    La corrupció arriba a que la fiscalia acusa sense proves i es treu les paraules de la maniga fent interpretacions que no se les creu ni un nen de 3 anys. I una batlle que sembla fiscal els hi fa cas.

    La policia manipula i falseja fotogrames i no els interessa investigar i si tancar a casa als innocents perque callin.

    Quan sento anomenar lo de "andorranitzar" la Justicia m'esgarrifo!!!

    Pero que vagint fent que això no acabarà aixi.

    A la vida tot el mal es paga i d'això no se'n lliura ni el més ben aposentat.

    ResponElimina
  3. Comù del Amo i Sr.
    Lloguer del BAR BAR a familiar i subcontractació a altre persona. negoci rodò per la Sra.
    El llogater no pot usar la cuina ni fer entrepans calents?.

    ResponElimina
  4. I d'això que en penseu?.

    http://www.diariandorra.ad/index.php?option=com_k2&view=item&id=13517&Itemid=413

    14 anys desprès de l'incident cobren una misèria. Al que va donar el permís de construcció tan tranquil i els responsables del comú de l'època tan frescos.

    ResponElimina
  5. També hi podeu trobar l'empresa del ex ministre Naudi i cia. (Orfund)

    ResponElimina
  6. I els negocis del de la Fiat (Annapurna hotel , camping Ansalonga,

    ResponElimina
  7. També i podeu veure que el nom de varis personatges surtin en diferentes societats (prestanoms)

    ResponElimina