divendres, 8 d’abril del 2011

Desprès de 3A

Chapeau

Golejada per majoria absoluta.
El resultat no dona lloc a cap discussió i el devem assumir. El grup de Toni Martí Petit s´ha emportat 20 Consellers.

El seu discurs moderat que un un principi creia fals i manipulador (que em perdoni), i que els mateixos companys agrupats amb les sigles DA dubtaven de poder entendre's degut a diferents ideologies, s´avera cada vegada més revelador i ple de bones intencions. Moderat i conciliador.

D´altre banda, el PS.
Han perdut, millor dit, no han estat escollits per dirigir el País. Els ciutadans si bé alguns no han entès prou bé el treball del PS i altres han votat lo que han cregut convenient, han decidit un canvi.

El PS no ha informat ni i explicat prou bé el seu treball i tal com escrivia un periodista de un diari català, ha volgut fer reformes dràstiques i ràpides en un curt període de temps i el poble no ho ha entès.

El futur Cap de Govern dels pròxims quatre anys seguint les entrevistes de tv i premsa escrita té una mà estesa i tenim que creure´l. Vol continuar amb la feina feta acabada, i continuar amb l´endegada per l´anterior executiu.

La proposta de un ministeri per un conseller del PS, i poder treballar conjuntament, demostre al meu entendre una voluntat de conciliar i adjuntar una mica de tot lo millor en benefici del País.
La negativa del PS, a l´hora d´escriure el comentari és errònia. Demostra desconeixement i prepotència. Alts càrrecs i militants d´aquest Partit difereixen de certes actuacions encara que al carrer no ho demostren.

La crisis existent que patim no és exclusiva d´Andorra i en estar al mig dels Pirineus estem supeditats als veïns. Andorra no por ser una illa i té que arribar a un acord amb Europa. Sense trampes i enganys. Es tenen que posar les cartes sobre la taula i negociar.
Eliminar corrupcions i amiguismes per un bon funcionament i una bona entesa de la societat andorrana.

3A, Govern andorra, Ps, .Da, Bartumeu,Marti, Consell, eleccions

6 comentaris:

  1. Per eliminar "corrupcions" el poble ha començat per escombrar l'ex-càncer del país = Jaume Bartumeu

    ResponElimina
  2. Anònim:
    El càncer el vàrem tenir durant més de 14 anys de govern corrupte amb contraban de tabac, adulteració- estafa i enviament cap Espanya de sucre adulterat, tràfic bancari, vendes de bancs estrangers (sense pagar ni un duro de taxes) al grup del soci ex cap de govern que negociava les seves empreses quant era ministre, dossiers de trenets elucubrants per la vall del Madriu, dossiers i viatges per el tren aèri i per acabar abans d´endeutar el nostre país amb obres faraòniques un viatge de fi de curs a la Xina.

    elpitudelserenu

    ResponElimina
  3. Quantes mentides escrius troll socialista. Van manar 14 anys i el PS dos i escaig. El PS a la primera setmana de govern, 30.000 euros al Hotel Mandarin de Nova York. ANDA YA de blog sociata. Xapeu-lo igual que us han xapat el govern del PS.
    El Toni Marti manarà per majoria absoluta 4 + 4 = 8 anys.

    ResponElimina
  4. El Toni Martí aviat haurà de començar a pagar favors. Veurem quant dura la pau i tranquil·litat.

    ResponElimina
  5. 9 d’abril de 2011 0:12
    Ressentit ex lliberal frustrat tirat de cap al riu i calla.

    ResponElimina
  6. segons el bloc l´escàndol de les contrasenyes sembleria que hi ha merder

    ResponElimina