dijous, 14 d’abril del 2011

Matemàtiques indigestes

Mentres uns no s´acaben de creure el resultat, altres s´acosten al Martí per veure si cau alguna coseta (algun favor haurà de tornar)  i els Verts/Apc porten a batllia el cas de Conseller ballarí.

La llei electoral tothom sap que no és justa i s´hauria de reconduir.
Recentment ja s´ha recomanat des d´Europa així com també rebaixar els anys de residència a un estranger per poder optar a la nacionalitat o que a les comunals un resident de curta durada pugui votar.

Fen un anàlisis en fred el Ps ha fet algunes coses malament com per exemple la comunicació i no escoltar la gent.
Però avui, amb els acords signats, els veïns i Europa ens miren amb més respecte. Un respecte que es deu recíproc. El País encara té deures per fer cap a fora com per exemple eliminar alguns tràfics.

Arriben les vacances de Setmana Santa, festa pagana, on els que disposen d´un compte corrent en verd marxaran uns dies de vacances mentre tant els mil-euristes treballadors de l´hostal-laria i botigues es quedaran al País per intentar esborrar els números vermells dels seus comptes.

Els Srs. de la coalició DA, que s´emportaren la majoria absoluta en les passades eleccions, hauran de començar a gestionar la crisis en que ens trobem i poder encara no s´han adonat que la vareta màgica no existeix.
Recorden que els que conformen el grupet són els opositors del Consell i que fins i tot el van abandonar?.
S´entendran les diferents ideologies existents dins el grup?.

Ho tenen difícil i esperem que per bé de tots trobin solucions i continuïn el camí endegat per l´anterior executiu.


TAGS : PS,VERTS, APC.DA,GOVERN ANDORRA, CRISIS,EUROPA,CONSELLER

3 comentaris:

  1. De l´entrevista d Àlex Estopiñan a la ràdio ,


    Estopiñan va posar en relleu que el projecte socialdemòcrata era “bo i vàlid”, i va elogiar, malgrat tot, la tasca que Bartumeu ha tirat endavant durant els gairebé dos anys que ha governat. A més, va destacar que el considera “un gran estadista”. Però malgrat tot, entén que no ha sabut “explicar bé a la gent” que hi havia tot un equip treballant, i per tant troba a faltar “que s’assumeixi responsabilitat corporativa”, ja que Bartumeu “és qui ha liderat el projecte”.
    Estopiñan també es va mostrar crític amb el fet que el PS s’hagi desentès ràpidament de l’oferta que el candidat de Demòcrates per Andorra, Toni Martí, va posar sobre la taula. “Un altre error del PS ha estat no voler acceptar el pacte de Govern d’unitat”, va afirmar, perquè segons ell això “transmet una imatge que amb el PS no es pot pactar”. A més, entén que haver entrar a formar part del Govern hauria simbolitzat “un canvi de tarannà”.

    http://www.diariandorra.ad/index.php?option=com_k2&view=item&id=11732&Itemid=380

    ResponElimina
  2. http://www.diariandorra.ad/index.php?option=com_k2&view=item&id=11732&Itemid=380

    Alexis Estopiñan entén que Jaume Bartumeu hauria de deixar de ser el líder del PS

    ResponElimina
  3. I el Goya a la RNA respòn amb ambigüetats.

    ResponElimina