diumenge, 3 d’abril del 2011

La continuaciò del canvi

El bloc no és polític però com que al seva intenció és denunciar escàndols i (solucionar-los), denunciem el teatre muntat per 4 i més.

No és comprensible ni tolerable que un “grupet” de varies formacions (que han canviat de camisa) anomenat DA (Demòcrates per Andorra) es presenti a unes eleccions al parlament andorrà que ells mateixos amb el blocatge que han fet 2 anys durant han provocat.

La Constitució no parla d´anticipades però clar amb el bloqueig i sense pressupost difícilment un Govern pot gestionar un país.
La ètica del cap en funcions ha fet que avui Andorra decideixi qui ha de solucionar els problemes que tenim i tirar endavant.

El “grupet” format per els anomenats lliberals de sempre amb el mandat dels qui disposen de comptes bancaris bastant inflats ha posat al capdavant el candidat a cap de govern per defensar els seus interessos i que no els toquin.

Les diferències entre el PS i ells s´evidència amb la feina feta.
Uns (els lliberals) anaven de viatge de vacances a la Xina en acabar el mandat i el Govern PS de Jaume Bartumeu continua treballant i no signa ni cap contracte milionari ni obres faraòniques a corre-cuita.

El candidat ha fet una campanya intoxic-adora total i plena d´errades amb una manca de memòria important. Durant els dos anys passat els seus “colegas” han bloquejat tot lo que han volgut i ara explica que arreglarà el país.
Ha enganyat els ciutadans amb falses promeses.

El candidat d´APC, ja per començar va comentar que no ajudaria a Jaume Bartumeu mai.
També desprès de la guerra entre ell i els que signaven els xecs presenta el seu grup a la nacional i a la territorial diu que votarà DA.
Aquesta obra teatral per aconseguir una cadira és vergonyosa i ofensiva per els ciutadans.

Dels verts poca cosa a dir si no que aquesta Sra. no es mereix respecte ni vots després dels comentaris de fa 2 anys i esperem que no entri al Consell.

Aquesta nit, amb el vot intel·ligent dels ciutadans, coneixerem qui estarà al´edifici administratiu els propers 4 anys i que amb l´ajuda de tots tindrà que anar solucionat els problemes que patim.

6 comentaris:

  1. Han fallat les estadístiques. Majoría absoluta durant 4 anys.
    L`extrema dreta camparà al seu aire de nou.
    Ja veurem com gestionaràn la crisis i l´encaix amb Europa.
    Ha funcionat la política de xec i els marionistes que han col-locat al Martí al capdavant seran els que gestionaràn el país.
    Incertesa i por.

    ResponElimina
  2. Nois aneu dient xorrades! Ja podeu xapar akest ridicul Blog VISCA DA FORA el PS jajajajjaja

    ResponElimina
  3. Cambio 16 Nº 296 del 14/08/1977

    Reporter 16 del 6 al 12/09/1977

    Destino Nº 281 del 25 al 31/08/1977

    Reporter 13 del 14 al 22/08/1977

    reporter 14 del 23 al 29/08/1977


    Apa, ja teniu feina a veure els curriculums familiars i "comercials" dels antepassats dels extrema dretans que volen gestionar la seva butxaca i interessos.

    Deu ens agafi confessats.

    Albert

    ResponElimina
  4. pascualin camvia el rotllo

    ResponElimina
  5. Aquesta agrupació no ens portarà enlloc.Hi ha masses cacics dintre que maneguen el bacallà.

    ResponElimina
  6. Ja ha començat el repartiment de cadiretes i el retorn de favors contra els vots.
    La rabiosa de St. Julià diu que apoyarà l´investi-dura- del Martí i la Mateu, que l´hi feia il-lusió, ara ja cobrarà de Consellera i deixarà se se funcionària.
    L´Armengol s´engraxerà amb nous contractes.

    Pepa

    ResponElimina