dijous, 9 de febrer del 2012

Acollonida per la reposta popular

Segons publica el diari deixa sense efecte l'increment de sou però,.... "proposa la creació d'una taula de treball entre el Consell General, el Govern i els comuns, per" analitzar, estudiar i establir els sous dels càrrecs polítics en les administracions públiques, ..."


No hi han coses + importants?.


Ja esta preparant el camí per ensarronar els altres i finalment cobrar el que els surti dels dellonsis.
El fet de fer marxa enrere no deixa sense efecte l'intent d'estafa als ciutadans que la van votar i a tots els ciutadans andorrans.



Si la Sra Gil té vergonya ha de posar el càrrec a disposició.


I sobre el Sr Torrentalledel qual ningú parla i no ha dit ni piu, pot cobrar de la Mútua i del Comunitat al mateix temps?. Que es miri la llei d'incompatibilitats.
L'enrenou encara no s'ha acabatAmb els fets succeïts ja hem vist de quin peu calça i amb aquests ja suposem com pot anar  Sant Julià dels propers anys.




http://www.diariandorra.ad/index.php?option=com_k2&view=item&id=18121&Itemid=413

"Gil fa marxa enrere
El comú de Sant Julià deixa sense efecte l'increment salarial aprovat per a la cònsol major

Redacció / Agències - Sant Julià - 09/02/2012

Montserrat Gil cobrarà el que cobrava el seu antecessor, Josep Pintat, mentre no s'estableixi una graella salarial consensuada entre totes les institucions públiques del país. Així ho ha acordat l'equip de govern del comú lauredià. D'aquesta manera, es deixa sense efecte l'increment salarial aprovat per a la remuneració de la cònsol major, que situava la retribució mensual neta en 5.009 euros.
La junta de govern del comú de Sant Julià de Lòria ha decidit aquest dijous al vespre deixar sense efecte l’augment salarial de la cònsol major fins que s’estableixi una “graella salarial única” per a tots els càrrecs polítics “sorgida del consens de les diferents institucions”. Mitjançant un comunicat, Gil manifesta que la voluntat del Comú no ha estat en cap moment ser insolidària amb la problemàtica que es viu al país i que només pretenia adaptar les retribucions dels càrrecs electes a les seves responsabilitats.
Montserrat Gil, vista la polèmica sorgida per l’afer dels salaris, ha indicat que la voluntat de la corporació que presideix “no ha estat en cap moment ser insolidària i insensible amb la problemàtica actual que es viu al país”. Amb l’acord adoptat “s’ha pretès únicament adaptar les retribucions dels càrrecs electes a les seves responsabilitats” i estava sota l’empara de la Carta Europea de les Autonomies Locals. La mandatària també recorda que “aquest text, juntament amb l’ordinació d’organització i funcionament dels comuns, són els únics instruments dels quals es disposa actualment per regular les retribucions dels càrrecs electes dels comuns, juntament amb la graella salarial dels comuns”.
Gil assegura que davant l’entrada a tràmit parlamentari del projecte de llei de mesures de contenció de la despesa pública, el comú de Sant Julià de Lòria, “amb el màxim respecte per totes les institucions i amb esperit constructiu”, proposa la creació d’una taula de  treball entre el Consell General, el Govern i els comuns, per “analitzar, estudiar i establir els sous dels càrrecs polítics en les administracions públiques, Consell General, Govern i comuns així com en les entitats parapúbliques”. L’objectiu d’aquesta taula de treball seria fixar una graella salarial única, en un màxim de tres mesos, adaptada a la nova realitat i sensibilitat social.

Per tot plegat, la junta de govern ha decidit deixar sense efecte l’acord pres el dia 30 de gener, fins que aquesta graella salarial per càrrecs polítics sorgida del consens de les diferents institucions “sigui una realitat tan necessària per al nostre país”."


1 comentari:

  1. Carta Europea de les Autonomies Locals?

    Quant es tracta de drets dels ciutadans es fa servir la del Congo. Per altres, la legislació Europea?.
    Fantasmes

    ResponElimina