dimecres, 8 de febrer del 2012

"CHULERÍA"

Grup del Facebook :  

https://www.facebook.com/groups/265503943520013/

Marín es rebaixarà el salari i Gil se’l manté


Els cònsols d’Escaldes, que percebran el mateix que els seus predecessors, reconeixen haver pres una “decisió equivocada” i n’assumeixen “la responsabilitat

La Sra. MONTSERRAT GIL amb la seva arrogància, prepotència, orgull  i mala llet se´n en fot de tot. Va a la seva, a omplir-se la butxaca i al poble que l´hi donguin.
Tal com ja hem pogut comprovar varies vegades amb les seves declaracions aquesta Sra. no té vergonya ni educació a part de que no crec que els estudis de  graduada social siguin idonis per gestionar un Poble i aixecar l´economía de Sant Julià.
En castellà diuen "sinvergüenza" però en català més moderats i educats en diem "pocavergonya".
Ara, als ciutadans de Sant Julià, en no existir una regulació o llei sobre els salaris dels mandataris no tenen més remei que aguantar-se tota la legislatura i esperar alguna "relliscada" que se l´hi pugui imputar i una posterior moció de censura per fotre-la al carrer.
La Sra. Gil ha estafat a tots els Lauredians mentin en la seva campaña. Hi  van confiar i ara recullen els seus vots.
Poder una iniciativa i/o presió  popular podría arreglar-ho?.
Recordem també al Cònsol Menor, advocat i treballador de la Mùtua des del seu inici Sr. Torrentaller. És legal que treballant per la Mútua (del Comù) cobri dels dos llocs?.
Qui ha vist i qui veu Sant Julià. Als anys 60/80 els carrers i botigues estaven plens de gent, turistes i compradors que aprofitant el diferencial de preus pujaven cada dia. Si bé l´entrada al Mercat Comú d´Espanya i França ha estat un dels principals motius de la devallada de visitants, lo més greu  ha estat la pèsima gestió dels barons de Pla.
  

1 comentari:

  1. La dreta caciquil laurediana sí que va per lliure: Montse Gil planta cara i torna a recordar-li a Toni Martí que a Sant Julià manen els Pintat, tant al Comú com a la Mútua Elèctrica. Per això el cònsol menor Manel Torrentallé cobra dos sous.

    ResponElimina