dilluns, 23 de maig del 2011

Cròniques judicials de un petit país



Andorra sempre ha estat un país tranquil, judicialment parlant peró d’un temps ença alguna cosa passa.

La premsa omple pàgines amb informacions dignes de l’antic setmanari espanyol El Caso i la justícia trontolla.

Personatges que es dediquen a la medicina acusats per cert pacients i amb lligams a fiscalia es passegen tranquilament.

Comerciants , pressumptes usuaris i falsificadors de targetes de crèdit són exculpats, desprès de 9 anys, degut a errors comesos per els funcionaris del serveis de policia.

Alguns funcionaris amb ”residència” a La Comella imputats per pressumptes tràfics, acusats injustament i sense probes resten ja fa mesos privats de llibertat.

Un sindicalista que va interposar denuncies a fiscalía per pressumptes irregularitats greus a Aina segons els correus que circulen, va ser amenaçat i tot i ser andorrà va abandonar el País degut a les pressions rebudes.

Un ex candidat a Cap de Govern al qual se l’hi va retirar el passaport per suposadament disposar de doble nacionalitat i que segons escriu al seu bloc ha rebut amenaces per part de funcionaris de policia i també segons ell, pressumptes corruptes.

Una Batlle que  ordena interferir les comunicacions del periodista del Diari d’Andorra Sr. Toni Solanelles i es queda tant ample i desprès del soroll muntat només l’hi van obrir un expedient.

El fiscal en cap que ja ha dimitit  cansat de tot els merders que va manar a la policia regirar i interrogar al Sr. Jaume Bartumeu per l'anomenat CAS PAPERS.
Exportadors de sucre comprat a baix preu a la CEE (excedents) que desprès de ser adulterat exportaven des de Sant Julià CAP Espanya. (Aquí el fiscal no piula!). Residia en un pis del jefe.

El denunciant que va trobar les contrasenyes dels correus de l’antiga Sta a Internet publica al seu bloc que ha denunciat a la batlle que ha portat l’instrucció per suposades irregularitats al-legant que ella i el tècnic imputat són amics.

Ex ministres de families conegudes residents a La Massana involucrats amb mines d’or i altres merders com per exemple Orfund.

Banquers especuladors que declaren 60 milions de beneficis i en lloc d'invertir a Andorra ho fan fora.

Andorra necessita una neteja i un canvi. Ja.


Tags : Andorra, justícia, Batlles, Fiscals, Policia, Bancs, Especulació, Targetes de crèdit

3 comentaris:

  1. Si pagues bé pots estar tranquil. si no tens un duru estas fotut.

    ResponElimina
  2. Tranquil, que ja ens queda clar qui és l'autor d'aquest escrit (el mateix al que se li van esborrar varis comentaris no fa gaire).
    La justícia està començant a donar els seus fruits, i fas bé en callar-te la teva situació actual, o sigui que para una mica de remoure la teva caca i la dels teus amics, per que no els estàs ajudant, que cadascú té el que li pertoca.

    ResponElimina
  3. i bancs que reben diners de un estafador gallec amb "residència al País"

    ResponElimina