diumenge, 16 de gener del 2011

Existeixen funcionaris correctes -2

****Dons segons informa un mitjà de premsa del País, amb filtracions des de la Batllía, i avalat per una decisió d´aquesta,sembla que no gaires.


"La secció administrativa del Tribunal de Batlles acaba d’anul·lar el nomenament dels dos darrers comissaris que es van designar a la policia, en considerar que els aspirants als quals se’ls va atorgar el referit nivell no reunien els requisits necessaris per poder presentar-se al concurs.
La decisió respon a la demanda d’un altre agent de policia. De fet, en els propers dies es preveu que la Batllia vagi dictant la resolucions referides al mateix cas, ja que diversos integrants del cos van discutir la designació com a comissaris dels exdirectors adjunts del cos Miquel Àngel Barbolla i Ferran Túnez, que encara avui ostenten càrrecs d’alta responsabilitat en àrees com la seguretat ciutadana i la policia de proximitat o la circulació. La Batllia anul·la els nomenaments basant-se en els arguments emprats recentment pel Tribunal Superior, que també va descartar la designació de Pere Gispert, un altre exdirector adjunt del cos, com a comissari major. L’esmentada sentència concloïa, i la Batllia ho recull, que per accedir als concursos “el funcionari ha d’ocupar el grau (que no la funció) fixada per l’article 18 del reglament en relació a la promoció en l’escala superior”.

En el veredicte que la Batllia acaba de dictar resolent una demanda de l’oficial Francesc Tar­roch –una demanda també formulada, entre altres, per Maribel Lafoz i els sindicats del cos– es recorda que ..."

http://www.diariandorra.ad/index.php?option=com_k2&view=item&id=9435&Itemid=380

****És una vergonya que pasin coses així. Designacions il-legals i guerra dintre del mateix cós de policía. Fins i tots agents amb càrrecs sense el mínim d´estudis per ocupar els càrrecs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada