dilluns, 10 de desembre del 2012

Des la Comella

Des de la Comella ...


Tags:La Comella,Andorra,Presó,Centre de detenció,Drets Humans,Abusos

6 comentaris:

  1. Aquest Rumanesos paramilitars són homes de molta paraula i honor, jo me'l crec totalment i més sabent com funciona el sistema corrupte andorrà judicial i policial actual.

    ResponElimina
  2. I com a sortit aquest document de la Comella?

    ResponElimina
  3. Pero que collons és aixó !!!
    Au va home, aneu a la merda el puto rumano i el que l'anima a fer les gilipollades aquestes !!!

    ResponElimina
  4. jajajajaja menys mal que hi han tantes gravacions que demostren com es aquest desgraciat que per cert no es paramilitar, es un xoricet que es passa la vida entrant i sortint de presons de tot arreu, es el rei de la mentida com els seus amiguets que el visiten cada dos per tres per donarli informacio confidencial de la vida privada dels funcionaris, ja no l' escolten enlloc perque tothom sap que tot lo que diu es mentida, igual que totes les paraules que surten de la boca dels seus amiguets arielitos ( los blanqueadores jajaja) si aquesta persona fos trobada morta algun dia a cualsevol puesto seria un descans per la societat perque tots els que el coneixem sabem que quan va neixer li va faltar una fornada, es un manipulador, un fantasios i li agrada controlar a tothom, i tenir sotmesos a tots els presos sota la seva tirania, pero tranquil que al final la veritat ens fara lliures i tu constantin et pasaras una bona temporada mes entre reixes a part de lo que ja tens pendent jajajaja, i encantat de veuret empresonat a la teva gabia perque un dia que pases a la preso es un dia que no estas al carrer fent mal a qualsevol persona de be, sigui del pais que sigui, perque ets un xoricet internacional, com la marca revilla, i els teus amics es mereixerien estar tancats com tu, pero tot arriva i al final acabareu tots com us mereixeu

    ResponElimina
  5. Trist i lamentable què un cingar rumanés de pofessió lladregot, tingui tanta popularitat.
    Sort en tenim que era el mes orc de tots i el més curt de gambals.
    El dia que en tanquin un d'intel·ligent...
    No pateixi por la població donant crèdit a tanta difamació. L'honorabilitat dels agents penitenciaris i dels estaments, no trontolla per les declaracions d'un inepte amb la complicitat d'un parell d'assesors que han estat i encara avui son delinqüents.

    ResponElimina
  6. No en teniu ni ideia !
    Aquest tipus de turisme, és el que interesa al país i és el que ens farà sortir de la crisi.
    Cingars del est, de pofessió lladregots, que venen organitzats i posen paranys al mig del poble.
    Certament no en volem tanta de tranquiltat...volem ser més europeus !
    En aquest cas concret, encara bo, que va ser el més orc i el més curt de gambals que vàren atrapar. Amb tot i aixó com és assesorat pels seus amics i camarades de presó (el policia corrupte del blanqueig i aquell taboll que va gosar presentar-se a cap de Govern), vol alarmar la societat per poder ser extraditat al seu país i evadir la presó.
    Certament, al seu pais d'origen robar els rics no és mal vist...tot un heroi !
    El que es trist i lamentable, és el fet que un element d'aquestes característiques fiqui en evidència l'honorabilitat dels estaments amb acusacions sense fonament.
    Fins on hem arribat !

    ResponElimina