divendres, 31 d’agost del 2012

La Verge de Meritxell patrona d´Andorra




Bona diada a tothom
M. I. Sr. Antoni Martí Petit, Cap de Govern

Benvolguts conciutadans,
    Un any més reprenem el curs amb la Diada de Meritxell. Més enllà de la gran rellevància religiosa que aquesta festivitat té per a molts, el 8 de setembre és també la gran festa de l’andorranitat, de l’orgull de formar part d’aquest país.
No falten motius per sentir-se orgullosos de ser ciu- tadans d’Andorra; especialment ara, en moments de dificultats i d’incerteses és quan es demostra la grandesa dels pobles i de les persones que els conformen.
    Des de l’última Diada de Meritxell han passat dotze mesos plens de grans canvis: dotze mesos en els quals Andorra ha començat a obrir nous horitzons i noves perspectives. Estem posant les bases d’un país renovat que doni oportunitats a tothom i que premiï l’esforç i el talent, sense proteccionismes ni privilegis de cap classe.
    Encara ens esperen temps de grans esforços i de canvis de mentalitat profunds. Les dificultats i les incerteses no s’acabaran d’un dia per l’altre, però comencem a veure signes de confiança en el futur. Sabem que estem en el bon camí. El Govern, en el curs polític que ara comença, no defallirà en la seva doble missió de racionalitzar i garantir la sostenibilitat econòmica de l’Estat i d’obrir noves perspectives i oportunitats per a tots els ciutadans.
    La Diada de Meritxell ha de servir per recordar-nos que les grans qüestions de país necessiten la implicació de tots; que cal tenir una visió col·lectiva i solidària que acompanyi els legítims interessos individuals de cadascú.
    Que d’aquí a dotze mesos ens puguem retrobar una altra vegada amb motiu de la nostra festa nacional i que entre tots hàgim demostrat un cop més que som dignes dels grans reptes que Andor­ra té plantejats.
    Molt bona Diada de Meritxell a tothom!

2 comentaris: