dimarts, 3 de juliol del 2012

Alguna sol-lució?


República de Bananolàndia S.A.



Gràcies a la tecnología, el consentiment de l'Sta i amb lo permís del asiàtics, he pogut estar al corrent dels vergonyosos esdeveniments ocurreguts al país les últimes setmanes a través de les notícies dels diaris i de la nostre Tv nacional per Internet.

Les notícies generades han estat moltes. Unes preocupants i altres curioses.

Contraban,
Uns quants Guàrdies Civils espanyols involucrats i alguns detinguts per la suposada participació en una xarxa de contraban de tabac.
El suposat tràfic del qual es seguia el rastre des de uns mesos abans, va culminar amb la descoberta d'un camió a rebossar de tabac a la duana espanyola.
Recordem que a Andorra existeix una llei anticontraban i unes franges duaneres. Que és lo que no van fer la Policia i la Duana andorrana?. D'on va sortir el tabac?. Qui el va vendre?.
A començament de Juliol el tabac s'apuja el 10% per impedir el contraban.

*Segons les fonts consultades la direcció del Servei d'Ordre, impediría, pressumptament,de fer algunes rondes a segons quins funcionaris amb l'amenaça de destinar-los a tràfic.

Del periòdicdandorra.ad, el seu “jefe” i la depuradora d'Anyós,
Estrasburg condemna l’Estat pel ‘cas Vallnet’ però manté la multa.
El Tribunal multa amb 20.000 euros al país i demana «esborrar els efectes» de la sentència contra l'empresa.
Abans d'aquesta sentència Govern va demanar d'executar el pagament de 1,8 milions d'€ i fiscalia va respondre que habien de demanar la fallida. El Sr. Dolsa va amenaçar a Govern explicant que si pagaba els treballadors de les seves empreses aniríen al carrer.
Al mateix temps l'anomenat Sr. tot i ser deutor de l'administració guanya un concurs per la seva empresa de neteja a Sant Julià i continúa al Comú d'Ordino. La justícia sen en fot.
Ara, Govern accepta de pagar la sanció de Strasbourg però no piula per cobrar lo que se l'hi deu. Diners que pertanyen als ciutadans andorrans.

L'empresa francesa de la qual el Dolsa va fer de prestanom va publicar un informe/acusació de dues pàgines aprofitant lo diari del Cucut. La resposta de Govern no es va fer esperar però tot continua igual.
*Segons les fonts consultades un dels advocats que s'ocupa del cas del Sr. Dolsa és el fill del jutge andorrà a Strasbourg.

Pirates?
Més amunt deia “amb lo permís del asiàtics,”.
Alĺucinant, vergonyós, peocupant fantasmagòric que un país es quedi bloquejat i sense comunicacions per la desídia de l'Sta.
Com sempre la culpa la tenen els de fora. Segons la premsa aquesta vegade fòren los asiàtics.
El seu director Jaume Salvat, encara no ha piulat i el cap de seguretat Cèsar Marquina en una entrevista explicave i afirmave que tenen problemes de seguretat i que costa diners sol-lucionar-los.
Al cap de uns dies ja no sen parla. Cap dimissió i aquí no ha passat rés. Poder no van ser hackers/pirates i va ser una errada interna.
Recordem que l'any 2005 arrel del cas de les contrasenyes de correu gestionats per ells mateixos van dimitir al director del moment Xavier Palacios. Van continuar, però, el cap de seguretat i el ministre Pons que ho va fer mesos més tard.

Massiu, sofisticat i molt agressiu.” Així va definir ahir Andorra Telecom l’atac patit pels seus servidors a primera hora de la matinada de diumenge, una acció “coordinada per pirates informàtics internacionals” que va tenir com a conseqüència la caiguda de tota la xarxa d’Internet del Principat, ja fos mitjançant fibra òptica com per telefonia 3G o l’ADSL tradicional.
Durant unes quantes hores va ser impossible accedir a cap pàgina web, una incidència minimitzada pel fet que gran part de l’estona era de nit..
L’atac va tenir lloc a la nit. Pels volts de la una de la matinada ja se’n van poder veure els efectes en una xarxa inutilitzada.”
Sopars de “duro”. segons l'Sta : “L’origen de l’atac informàtic que la matinada del diumenge va deixar tot Andorra sense servei d’Internet és l’Àsia. Així es va informar ahir des d’Andorra Telecom, des d’on van posar en relleu que els pirates van emprar per a la seva acció ordinadors personals del mateix Principat que van controlar mitjançant programes espia.
Intimitats vulnerades,
La premsa escrita va publicar que la policia interceptava les comunicacions telefòniques fins i tot a ministres, a companys i en el mateix edifici del ministeri d'Interior tenia instal-lats dispositius d'escolta i gravació als advocats que disposen de despatxos amb telèfon per entrevistar-se amb els detinguts.
Qui va ordenar les escoltes, qui les controlava, qui n'estava al corrent, que feia l'Sta?.

Amb la recent anul-lació de un judici per suposat blanqueix de capitals, ha quedat ben clar, que es practicaven escoltes Iil-legals, si és que n'existeixen de legals, de qualsevol manera i a qualsevol persona sense cap control.
Varis advocats ho sabíen i ho confirmen. La fiscalia i la batllia també. No van fer rés al respecte i ara, fins al moment d'escriure el post no hem vist cap dimissió ni cap control o sanció als protagonistes (policia, batlle (Mingorance) i fiscal (Alberca).
La confirmació de corrupció amb aquestos actes és evident contrastade i creïble quant fins i tot el fiscal general Alfonso, venedor de pisos i tirador de “bolígrafos” llença la tovallola. Anirà avendre pisos a Espanya?.
                    
  


 
                 
 Atentat?
El ministre Cinca va patir un atac a casa seva amb diversos trets a la finestra del seu domicili. Advertència, equivocació o gamberrada?.
Com a minstre de finances pot tenir persones i empreses descontentes així com clients del banc on exercia abans. No oblideu que va ser administrador de la fallida empresa Orfund & company propietat del Samarra, ex cònsol d'Andorra i ex papereía Sol, i de l'ex ministre Naudi (cunyat seu).
Fins avui, a part de les queixes de varis agents de policía sobre la manera de portar l'investigació, no em sabém rés més.

La Cass,
Qui controla als gestors de la Cass?.
No s'han perdut prous diners que ara el seu director Josep Delgado adjudique un contracte de 92.200 € a Patrigest (Informació Financera, SLU) de forma directa . Empresa que figura al Bopa com a deutora de Govern.
El soci únic de la societat és Crèdit Assegurances SAU (societat al 100% de Crèdit Andorrà), el president de la societat adjudicatària és Josep Peralba Duró, que és també el conseller delegat de Crèdit Andorrà, i el vicepresident és Lluís Bueno Areny.
El contracte fou per a la realització d’un estudi actuarial per a la generació d’un model intern de la branca de jubilació i un estudi d’estimació d’obligacions per les pensions.”.

*O sigui que a part de un contracte a dit, els que són dins la Cass no serveixen per a rés!.

Heliport a Patapou
La guerra del'heliport només fa que començar. Com sempre la dictadura de Govern que vol imposar les seves idees per boca aquesta vegada del MINISTRE de torn, demostra la seva incapacitat, poca vergonya i les seves maneres d'actuar. Els lliberal reconvertits o amb la camisa girada, com volgueu,van enganyar a l'electorat i sen en foten del Poble. Només per ells, tot per ells i es amiguets.

La Dra. Bruni,
També s'ha parlat de la Dra. Bruni que desprès de més de un any a pogut contactar amb la seva filla a Alemanya, que recordeu, estan sota la tutela de l'Estat, va ser segrestda per el seu pare i altres individus, i avui la justícia andorrana no ha fet rés per subsanar l'error comés. Cap dimisió ni sanció.

&&& Segons informacions de última hora un dels socis que va presentar el projecte per l'heliport estaría declarat en fallida i la Cònsul d'Andorra a aportat a Govern, els documents que proben doiverses irregularitats en la concessió per intentar parar el projecte.
Si teniu alguna sol-lució als problems del país poseu-vos en contacte amb Govern.
TAGS : andorra, policia, cass, cinca, contraban de tabac, cucut, depuradores, DOLSA, duana, govern, corrupció,sta.anyós,bancs

3 comentaris:

  1. Pròxima dimissió del fiscal Alfonso

    ResponElimina
  2. El que surt d'una de les sales de la batllia als videos (amb polo blau) és el Tomas Pacual !!! Jajajaja

    ResponElimina