dimarts, 28 de desembre del 2010

Denúncia de irregularitats. Correu de Tomàs Pascual - 2

TAGS :
Abús de poder, amiguismes, Andorra la vella,  ministeri interior, Batllía, cafeteria louisiana, caretos, col-laboradors, comissions, contraban de tabac, corrupcio, corrupteles,  duana, , denuncia, fitxer secret, govern d'andorra, il-legal, incompatibilitats, informació, insinuacions, investigació, penal, privilegis, testaferros, tomàs pascual, trafic d'influències, udico



*Comunicat enviat al Director del Servei de Policia i al Ministeri d'Interior, modificat per convertir-lo en Tribuna pública:*

**"El treball extra-oficial d’alguns agents de policia"**

El Reglament del Codi del Cos de Policia d'Andorra prohibeix que els policies muntin negocis però cada vegada són més els membres del Cos que violen tal prohibició. Dubto que el motiu sigui precisament perquè cobrin poc salari o perquè no disposin de prous avantatges socials. Jo mateix vaig formular una denúncia fa temps i es va demostrar la veracitat. Vaig ser víctima de diverses denúncies contradictories, doblades i que vaig guanyar a la Batllia. Posteriorment també vaig ser víctima de comportaments venjatius amb l'ús de poder per part del denunciat policia infractor i alguns companys seus. Controls injustificats a vehicles meus a la frontera, van intentar acusar-me d’avançaments en línia contínua, etc., però mai es van atrevir a "executar" tals falsedats. Una cosa és fer la "gracieta" per part dels qui entraven en tal joc i l’altra és embolicar-se'n de ple. El dia de Sant Esteve, un agent de policia m’explicava que un company havia arribat a penjar a la paret de la caseta de la frontera del riu Runer, fotografies meves de la fitxa policiaI, retalls de premsa i material electoral, escrivint greus insults i vexacions contra la meva persona, gairebé tot el personal de les fronteres ha estat testimonis durant setmanes. El policia en questió continua treballant a dos llocs.

El sistema que fan servir els policies infractors del Reglament per enganyar la titularitat dels negocis, és tenir "prestanoms", la majoria de vegades aquests són cònjuges o amistats.

Que violin dit Reglament donant feina a personal qualificat és un motiu de debat per part d'algun sector de la societat andorrana, però no és així en la majoria dels casos, doncs, fins i tot, ells mateixos es posen a treballar en hores de feina pagades per tots els contribuents.

L'últim cas del qual se m'està informant fa dies i ho he pogut observar personalment, és que en una cafeteria ubicada a Escaldes-Engordany, un agent de policia i el seu soci que també n'és membre, han adquirit la nova gerència de l'esmentat negoci, cosa que ja he comunicat a les "autoritats". Aquests policies "dirigeixen" les obres la major part del temps en horari de servei i amb els vehicles oficials del Servei de Policia d'investigació mal estacionats al carrer. Aquest descarament és observat diariament pels operaris de les obres, veïns i altres agents de policia, uns agents en concret són els que m’han informat però no s’atreveixen a fer l’atestat a "assumptes interns" perquè tenen por a les represàlies.

Quan el restaurant estigui muntat i trobi l'ocasió, faré aixecar acta notarial de com aquests agents de policia estan treballant en el mateix.

Segurament i una vegada més, seré victima de falses acusacions, detencions i venjances per tal de protegir a alguns "companys agents de l’ordre" que realment són els que violen reglaments i lleis i pretenen aplicar-les als altres.

També comento com Expresident dels comerciants i empresaris d'Escaldes-Engordany, que durant més d'una dècada a Calidae, el fet de disposar d'una nòmina de l'Estat segura i puntual crea situacions no només de violació de reglament i d'abús, sinó d'intrusisme comercial.

Si la seguretat del nostre país ha de continuar depenent de dinosaures polítics socialistes que nomenen els directius policials i envíen cartes de suport a "l'independent", poder judicial per intentar "anular amb l'opressió i la detenció" a missatgers i persones civilitzades, el nostre país se'n va de camí a una dictadura que d'encoberta ja passa a ser pública i descarada.


Atentament,

Tomàs Pascual Casabosch
Escaldes-Engordany, 29 desembre 2010

11 comentaris:

  1. El pascual se n'hauria de donar vergonya de moure la cua encara. Aquest "senyor" és un impresentable, té la seva vida professional trinxada, la vida política cremada per sempre més (menos mal), el seu prestigi i credibilitat sosial, si alguna vegada n'ha tingut, fet una caca i la vida sentimental destruïda.
    Aquest personatge, és un personatge públic de riure, com la Ciccolina a Itàlia. Són aquells pallassos que no se sap ben bé com han tingut una oportunitat de saltar a la palestra i es creuen merda i no ariben a pet.
    pascual retorna a Espanya que és el teu pais i marxa d'Andorra. Espanyol!!!!!

    ResponElimina
  2. En la creació d'aquest bloc deixava clar que no s'acceptarien insults ni atacs personals.Tampoc paraules mal sonants. Prego al remitent del comentari rectifiqui o serà esborrat properament.

    ***Molts Espanyols, sobre tot, i altres estrangers han ajudat a crear un País quasi inexisten els anys 50.
    "Alguns crítics, fills d'emigrants, ara que tenen algun càrrec i diners a la butxaca es creuen els reis.

    ResponElimina
  3. El pascual se n'hauria de donar vergonya de moure la cua encara. Aquest "senyor" és un impresentable, té la seva vida professional trinxada, la vida política cremada per sempre més (menos mal), el seu prestigi i credibilitat social, si alguna vegada n'ha tingut, fet una bassa i la vida sentimental destruïda.
    Aquest personatge, és un personatge públic de riure, com la Ciccolina a Itàlia. Són aquells pallassos que no se sap ben bé com han tingut una oportunitat de saltar a la palestra i es creuen quelcom i no en realitat no són res.
    pascual retorna a Espanya que és el teu pais i marxa d'Andorra. Tu ets espanyol i és molt normal que estimis el teu pais, Andorra no és el teu.

    ResponElimina
  4. Ets molt valent des de aqui amagat "anonimo"

    ResponElimina
  5. Podeu mirar al meu blog ( http://pascualcasabosch.blogspot.com ) que he afegit la frase següent: entre els parrafs de: "quan el restaurant i segurament i una vegada.."


    Cal dir que molts agents de policia d'Andorra, fan servir la placa per /"xulejar"/, entrar de franc a les discoteques i estalviar-se multes de trànsit, sobretot a l'exterior del País. Vull remarcar que també hi ha policies bons, justos i assenyats que compleixen la Llei, el Reglament del Codi del Cos de Policia d'Andorra.


    Prego l'afegiu, saludos,

    Tomàs.

    ResponElimina
  6. Hola anònim,

    Per tot el que em dius, veig he seguit molt bé les teves petjades, que m'he fixat molt bé amb tu que ets el meu model, he estat el teu mirall, oi que et reconeixes? Per sort no m'has fet de mestre en ortografia. Gràcies
    Per cert, CATALÀ o Espanyol????????

    ResponElimina
  7. Per cert, els ha passat alguna cosa als policies denunciats? Vull dir han interposat una querella per calúmnies contra el denunciant o han estat expedientats perquè era cert? Què els ha passat? Tinc curiositat.

    ResponElimina
  8. Se suposa que ho estant investigant.

    ResponElimina
  9. Als policies no els ha passat res, ni els passarà tampoc, ni seran investigats perque aquest carallot del pacual casadelbosc no té cap mena de credibilitat. El que pensa la gent és: "que diu aquest sonat" i ningú en fa cas. El pascual no té cap mena de credibilitat.
    Lo siento Sr. Pascual pero así es.

    ResponElimina
  10. Dons jo se qui te un restaurant a Encamp i una empresa de construcció. Polis tots dos. I coneguts. Un de la secreta i l'altre menys secret.

    Fastiguejat

    ResponElimina
  11. Molt bé Pascual, ets el Wikileaks d'Andorra (o almenys és el que et deus pensar).
    Si utilitzessis el teu enginy per fer alguna cosa constructiva en comptes d'emprenyar els que han sortit amb la teva exdona, series la hostia.
    Ah, i si tinguessis una mica de dignitat, pararies de fer-li la pilota al Nomen, que patètic, després de difamar-lo per tot arreu, ets una merda a la sabata noi, fes-nos un favor i fot el camp d'Andorra ja.

    ResponElimina